Amennyiben fontos neked, hogy a másik fél is eljusson az orgazmusig (legyen az!), vagy csak kezdő vagy még, és nem tudod, mi fog történni, akkor nem árt tisztában lenni néhány alapvetéssel.

A női orgazmus nagyon fontos, azonban közel sem olyan egyszerű, mint amit a filmben látunk. Jön néhány tévhit, de ez is általános, hiszen minden nő más és más.

1. A nők könnyen eljutnak orgazmusig

A pornóban feltétlenül, ám a valóság attól nagyon messze van: a nők csupán 30%-a jut el a csúcsra hüvelyi úton. Szóval ne csüggedj, ha nem jön össze. Azonban a fennmaradó 70% is képes az orgazmusra, csak nekik a csikló izgatására is szükség van, tehát mindenképp vidd végig.

2. A közösülés mindig elviszi az orgazmushoz

Nem elég, hogy a nők mindössze harmada képes hüvelyi úton csúcsra röppenni, átlagban ahhoz is kellhet 20 perc. Ha egyáltalán... Szóval ne feledd: előjáték!

3. A pozíciónak nincs jelentősége

De, van. Látod, a nők többsége a csikló izgatásától élvez el, tehát azok a pozíciók, melyek jobban stimulálják a klitoriszt, célravezetőbbek lehetnek.

4. Az óvszer késlelteti az orgazmust, és amúgy is bonyolult

Nem annyira bonyolult az, mint amennyi mindentől megóv. Használd. A legmodernebb kotonok meg már annyira leheletvékonyak, hogy ha neked nem is a legkényelmesebb, a nők orgazmusát nem befolyásolja. Ne legyen ez kifogás.

5. A vibrátor pótolni tudja a pasit

Bár fel lehet vele dobni a szexet, szerencsére még nem helyettesít minket, nem éri el ugyanazt az intimitást és élvezetet, mint amit mi tudunk nyújtani nekik.

6. „Én mindig észreveszem, ha eljátssza az orgazmust”

Tévedsz, haver, akadnak bizony rendkívül profi színésznők, akik olyan előadást tartanak, hogy elfelejtesz kételkedni. Persze ez mindenkinek rossz, mert egy szimulált orgazmus félrevető, azt hiszed, minden rendben, miközben pont nem.

7. A nőknek csak az érzéki, lágy szerelmeskedést szeretik

Néha bizony ők is vágynak arra, hogy egymásnak essetek egy gyors, állatias dugásra, ahol megmutathatod, mekkora kan vagy, ő meg ezt baromira élvezi. De figyelj a jelekre, na meg arra, ha szól, hogy ne már.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában