A Lisszabonban és sok más nagyvárosban látott gasztropiac, a Time Out Market hamarosan Budapestre jön, a nemrég felújított Corvin Palace bevásárlóközpont ad neki otthont.

Európa számos nagyvárosában jelen van, és mindenhol különleges turistalátványosságnak számít a Time Out Market, amelyet jövőre már Budapesten is megtalálhatsz – írja a Roadster magazin. A gasztronómiai szaklap által életre hívott piac elsőként Lisszabonban nyitott meg 2014-ben, és rövidesen óriási népszerűségre tett szert.

A lisszaboni Time Out Market a város egyik legkeresettebb látványosságává nőtte ki magát
Budapesten egészen különleges hangulatú, elegáns helyszínen nyithat meg a Time Out Market,

hiszen az egykori Corvin áruház felújított, és Corvin Palace névre keresztelt épülete ad majd neki otthont. A csúnya burkolatától megszabadított, 1926-ban épült neoklasszicista palota nemrég nyerte vissza eredeti pompáját, és várhatóan 2025-től jelentős részét elfoglalja majd az új gasztropiac.

Az egykori Corvin áruházból lett Corvin Palace felújított palotájának első emeletén és tetőteraszán lesz a budapesti Time Out Market

A budapesti Time Out Market az épület első emeletén 2500 négyzetmétert foglal majd el, és további 800 négyzetméteres tetőterasz egészíti ki. A tizennégy konyhában és négy bárban a legjobb szakácsok és mixerek gondoskodnak a különleges ételekről és italokról,

a vendéglátókat a Time Out csapata választja ki úgy, hogy a feltörekvő tehetségek is teret kapjanak.
A Time Out Market szellemiségének megfelelően nemcsak elismert séfek, de feltörekvő tehetségek is teret kapnak a helyi alapanyagokból készült ételeket felvonultató gasztropiacon

Ez is érdekelhet:

Vasútmodell szállítja a sört és az ételeket ebben a különös étteremben

Terepasztalon érkeznek a fogások a Vytopna étteremben.

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

Ha új gasztroélményekre vágysz, bírod az ázsiai ételeket vagy megkóstolnád a hawaii bao szendvicset, akkor ne is keresgélj tovább.

A csontleves az igazi szuperfood – kipróbáltuk az Allee-nál nyílt Alaplé bárt

Az Alaplé igazi tápanyagbomba, az immunrendszer legjobb barátja, de bennünket már a karakteres, erőteljes ízvilágával is meggyőzött.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Élvezd az életet! – mondja ez a lány

További cikkeink a témában