Az internet dugig van cukiságokkal. Durcás macsekokkal kelünk és horkoló kutyákkal fekszünk, főleg, ha van a családban egy kipihent anyuka vagy nagymama, aki szivacsként szívja magába az összes ilyen tartalmat.

Egy idő után már komolyabb hírértéke nincs annak, ha az ember ismét aranyat talál, de a fene meg tudja, ez a sün mégis átpréselte magát a szőrös szívünkön, egyrészt puhulunk már mi is a karácsony közeledtével, másrészt meg nála jobb ünnepi dekorelemet tényleg nem láttunk még idén – csak a karácsonyi csúnyapulcsis fotók macskás kiadása jöhetne szóba, de az meg full kreténség, szóval hagyjuk is. Bemutatjuk neked tehát Ricket, aki Ukrajnában él, és szerencsére mit sem tud az orosz–ukrán diplomáciai válságról, a kercsi blokádról, az ortodox egyház körüli balhéról, na és a friss parlamenti bunyókról sem. Boldog állatnak tűnik, a piros sapesz pedig majdnem olyan jól áll neki, mint Jennifer Love Hewittnak. Kedveljük őt, vele valószínűleg minden karácsony szebb lenne kicsit.

Ez egy fokkal már durvább sztori:

Halunk meg a srácon, aki kegyetlen karácsonyi üdvözlőlapokat készít magáról

Az egész tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor lekéste a karácsonyi családi fotózást. Azóta szólóban nyomja, anyuci nagy-nagy örömére.

És ezt olvastad már?
Öt dolog, amit a hátfájásról tudnunk kell
További cikkeink a témában