A meztelen fotó készítése nem hangzik egy agysebészetnek – viszont igenis megvannak a trükkjei. És ha fordult már elő veled, hogy egy-egy erotikusabb fotódat nagyon nem értékelte akár a Tinder-ismerettséged vagy a Snapchat-partnered, akkor figyelj, ugyanis profik tanácsai jönnek a témában.

„Én egyszerre érzem erősnek és nagyon sebezhetőnek magam, amikor meztelen képet csinálok magamról. Ez amúgy egyszerre ijesztő és izgalmas mix. Magabiztos vagyok a testemben és szeretném megosztani másokkal, de azért mégis van bennem félelem”

– mondja James a Vice-nak, aki szerintünk sokak nevében beszél. James szerint a legjobb meztelen kép olyan, ami megmutatja egy kicsit a személyiséget is, nem csak testrészekre fókuszál. „Ezerszer fontosabb, hogy ki vagy, mint az, amid van. Ha ez át tud jönni a képeiden, akkor már nagyon jó úton haladsz!”

James óvatosságra int a farokfotók kapcsán. „Szerintem, ha valaki csak egy farokfotót küld magáról, az nagyon behatárolja magát. Mintha azt mondanád, hogy te magad vagy a farkad mérete – ami fölött amúgy semmilyen hatalmad sincs.”

Egy másik, ausztrál felhasználó azt javasolja, hogy olyan fotókat készíts, amivel felkelted a kíváncsiságot.

„Szerintem nagyon izgalmas lehet mondjuk, ha egy kicsit letolt, épphogy vonalig érő szürke melegítőben vagy, és csak felkelted a kíváncsiságot; a másik nagyon akarja látni, hogy mi van ott, ha letolod. Így egyszerre szexuális is a képed, de mégsem hozod sem magadat, sem a másikat kellemetlen helyzetbe egy fullos nemi szervvel.”

 

Egy másik srác szerint a meztelen fotóknak nem kell mindig a szexről szólnia: simán lehet benne humor is, de művészeti rákapás is.

„Egy ízléses meztelen fotón nincs jelen szignifikánsan a nemi szerv, ez biztos. Ha jó fotót akarsz magadról csinálni, érdemes beállítani a fényt: az ablakokat, a lámpákat, a szöget, ahonnan jön rád a fény, és olyan részeit hangsúlyozza a testednek, amiket szeretnél is megmutatni.”

Egy másik, 36 éves férfi szerint nagyon fontos észben tartani, kinek is küldöd az adott fotót.

„A kulcs az, hogy tényleg olyan képet küldj, amire valóban kíváncsi a másik. Figyelj arra, ki van a telefon másik végén, mikor fotókat küldesz – és ne csak magadra!”

Szerinte szintén érdemes felpimpelni a képeket néhány egyedi, rád jellemző, különleges dologgal. Ez lehet akár egy csizma vagy nyakkendő, esetleg kigombolt ing vagy akármi az amúgy meztelen testeden, hogy érdekesebb legyen maga a kép.

„Szintén tanácsolom, hogy válassz jó, izgalmas hátteret: a konyha helyett menj ki a természetbe például. Kavard fel a tipikus, unalmas állóvizet!”

 

Végül pedig mindenki azt javasolja, hogy kezdj neki lassan: ne lőj el mindent az elején, hanem haladj fokozatosan, hogy legyen egyre izgalmasabb a dolog úgy, hogy a beszélgetés része is közben alakul. Ha ezeket betartod, akkor körülbelül garantált, hogy te leszel a császár a meztelen fotókban. Hajrá!

(Forrás: Vice, fotók: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Josefine miatt már nem az ABBA-lányok jutnak eszünkbe a svéd nőkről