Tudtad, hogy a merevedési zavarok hátterében akár súlyos betegségek is állhatnak? Töltsd ki a Nagy Potenciatesztet, hogy minél többet megtudjunk a témáról, és közösen térképezzük fel a férfiak egyik legkomolyabb problémáját!

Nemzetközi kutatások szerint minden hatodik férfi merevedési gondokkal küzd, kevésbé elérhetőek viszont friss, magyar adatok arról, vajon hány férfit érint nálunk a potenciazavar. Ez a probléma pedig itthon is előfordul, de mi, férfiak gyakran titkoljuk, ha gond van az ágyban. Pedig a merevedési zavarokat a legtöbbször nem párkapcsolati problémák vagy a pszichikai gátlások okozzák: minél idősebb valaki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valamilyen szervi, fizikai probléma áll a háttérben.

Ezt kutatja a Nagy Potenciateszt, amelyet bárki egyszerűen, anonim módon kitölthet online.

Korábban említettük, hogy a potenciazavarokat a fiataloknál általában pszichés tényezők okozzák, illetve ekkor – a rendszeres szex kezdetekor – derülhetnek ki a genetikai, fejlődésbeli rendellenességek is. Ha viszont már elmúltál 30, jellemzően inkább a nem megfelelő életvitel és a rossz szokások állnak a merevedési zavarok hátterében, például az irodista ülő foglalkozás vagy a prosztatagyulladás. 50 éves kor felett viszont már megjelenhetnek a súlyosabb betegségek az okok között, amilyenek a szív és az érrendszer problémái, vagy a hormonális változások. A 60 év feletti potenciazavaroknak pedig többnyire testi, szervi háttere van: például cukorbetegség, magas vérnyomás, sőt, a merevedési zavar akár előre jelezheti a stroke-ot és az infarktust is.

Töltsd ki a Nagy Potenciatesztet – már csak azért is, mert a kutatásban részt vevők 20% kedvezményt kaphatnak a Potencia szűrőcsomag árából, illetve ezenkívül a kitöltők között 3 db Potencia szűrőcsomagot is kisorsolnak.

Segítsd férfitársaid abban, hogy minél többet megtudjunk a merevedési zavarok előfordulásáról! NAGY POTENCIATESZT

 

A cikk létrejöttét támogatta, valamint a Potencia szűrőcsomagokat és a kedvezményt az Affidea Magyarország Kft. – Affidea Férfiegészség Központ ajánlotta fel. A kutatás orvosszakmai hátterét az intézmény urológus orvos szakmai vezetője, Dr. Merth Gábor biztosítja.

És ezt olvastad már?
Konkrétan betiltja a dohányzást Új-Zéland
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!