Volt már egy túrórudi-teszt a Playeren, de abból kimaradt a Kockás, az új étcsokis Mizo és két Auchan-termék. És közben megszereztük az orosz eredetit is!

A Mizo a Player első ruditesztje láttán már küldte is magától az étcsokis Túró Rudit, mi pedig beszereztük az első körből kimaradt Auchan-féle saját rudikat és a nagy tejipari cégektől és kereskedelmi láncoktól egyaránt független Kockás termékét, és megkóstoltuk azokat is. Sőt: hogy teljes legyen a kép, az orosz eredetit, az alapízesítésű Szirokot is hozzáharaptuk a magyar rudikhoz.

Az étcsokis Mizo tényleg új élmény. Több, mint a klasszikus rudik, de még szokni kell, hogy egy túrórudi ilyen is lehet. A drágább Auchan-rudi átlagosan finom, az olcsóbb éppen csak ehető, erősen budget-terméknek bizonyult. A Kockást is meg lehetett enni, de érzésünk szerint nem sorolható az élmezőnybe, van benne némi diszharmónia, ami nem engedi belépni a legfinomabbak közé. Az orosz cucc pedig, bár egyáltalán nem az, amit mi túrórudinak ismerünk, meglepően kellemes valami.

Nézd meg bővebben a videónkban:

Nagyon kemény téma ez különben, úgy is mondhatnám, hogy túrórudit fogtunk, és nem ereszt; időközben volt már egy gyárlátogatásunk is a Mizónál, és még készülünk egy utánlövéssel a különböző ízekben, egyebek mellett mákos változatban(!) is kapható orosz szirokokról.

Aki netán nem látta a Player Túróruditeszt Part One-t, itt pótolhatja:

Melyik túrórudi az igazi? Az igazi, vagy valamelyik másik?

Vajon a méregdrága Cserpes rudi lenyomja az aldis, lidlis, tescós diszkontrudit? És az ősi vérvonalat hordozó Pöttyös hogy teljesít a harcban?

És ezt olvastad már?
Te tudod ennek a gyönyörű, meztelen lánynak a nevét?
További cikkeink a témában