Nyakunkon ez a nyamvadt karácsony, ami ma már a drága, ötlettelen és haszontalan ajándékokról és a kapkodó vásárlásról szól. Ezektől szeretnénk megóvni remek ötleteinkkel.

Ez a retró lapozós óra ötvözi a modern technológiát a klasszikus formatervezéssel, és azonkívül, hogy egy impozáns darabja lehet otthonunknak, még az időt is mutatja. Nagyszerű együttállás. Működéséhez egy darab góliátelem szükséges.

Mr. Samsonite ismét előállt egy remek kis cuccal, ám ez nem egy számzáras aktatáska, hanem egy nagyon praktikus napelemes mobiltöltő, amely gyakorlatilag az összes mostanában forgalomba kerülő mobiltelefonnal képes együttműködni. Csak nem árt, ha napfény éri. Hibátlan ajándék.

Hoppácska, hideg vizes kávéfőző. Elég menő darab, jól is néz ki, és ennél különlegesebb ajándékot nehéz beszerezni. A hideg vizes kávé íze bársonyos és állítólag kevésbé savas, mint forró társai. Egy baj van vele: órák, fél napok kérdése, mire lejön egy adag...

Egy inggel nehéz mellélőni, még a legsportosabb férfitársak szekrényében is ott figyel pár darab. Mondjuk a Zagabo darabjai nem klasszikusak, de legalább különlegesek. És magyar.

Bármilyen jó minőségű bort el lehet rontani, ha nem megfelelő hőmérsékleten fogyasztjuk. Ebben segít a gyors italhűtő nevű cucc, amely minden olyanra képes, amire egy hagyományos hűtőszekrény, csak épp jóval kevesebb idő alatt. A tervezők szerint kilencvenszer gyorsabb, mint egy normál hűtő.

BoomBotix egy háromwattos hangfal, mely egyaránt támogatja a szabványos vezetékes (3,5 mm-es csatlakozó) és vezeték nélküli technológiát is, emellett pedig még vízálló is. Olyan pici, hogy akár zsebre is vághatod, és bárhol düböröghet rajta a Prodidzsáj. Egyetlen töltéssel hat–tizenkét óráig képes kiszolgálni a zenelejátszódat.

A Moscot Lemtosh szemüvegkerete igazi klasszikusnak számít, és olyan sztárok nagy kedvence, mint Johnny Depp. Szerintünk, ha neki megfelelt, neked se lenne rossz. Vagy ajándékba havernak, barátnak, pasidnak. A Moscot Cliptosh segítségével pedig pár kattintással napszemüveget varázsolhatsz a szemüvegedből.

RadarPlayer naponta hat alkalommal túr ki kúl cuccokat a világhálóról. Lájkold, ha értesítést szeretnél az újdonságokról!

És ezt olvastad már?
Hamarosan nem lehet téli olimpiákat rendezni az időjárás miatt