Itt egy újabb ajánlatlista karácsonyra, ám ezúttal tízezer alá nyomtuk az árakat.

Ez egy kombópóló: pihentető masszázs apunak és a kisautós játék a gyereknek. És mindezt együtt, mint egy igazi szerető család. Oké, a családfő talán bealszik, de picik élvezni fogják. Eredetileg apák napi cuccnak szánták, de karácsonyra épp oly jó lesz.

Ez narancssárgában pompázó Volkswagen Bogár optikai egér a 800 dpi-s felbontása miatt mondjuk nem a legerősebb, ám a LED-es megvilágítás, de leginkább az egyedi dizájn és ötlet miatt szenzációs meglepetés lehet. A motorháztető tölti be a gombok szerepét. Hát nem óriási?

A nyáron piacra dobott Retrakt toll kézre esik, könnyű vele írni, akár szépen is, és természetesen jól néz ki. Háromféle színben kapható, mindegyik teljesen egyedi, hiszen kézzel pakolják össze őket. Ergo különleges ajándék lehet.

Egy igazi maszkulin ajándék, aminek igazán lehet örülni, pláne, ha biztonsági szakembernek, rendőrnek vagy tűzoltónak ajándékozzuk. A T3 megbirkózni akár a biztonsági övvel is, de van benne LED, rugós acélhegy és övcsat is. Férfias, na.

Ihatatlan hőmérsékletűre melegedett a söröd és nincs sehol egy frigó? Nem gond, ha kéznél van a Chillsner sörhűtő, ami annyira jó, hogy nem is kell tovább keresned az ajándékot.

Whiskey vagy szivar? Mindkettő! Nem kell választanod, ez a gyönyörű, míves termék szivartartó és laposüveg egyben. Elég erős. És elegáns.

Az Omega egy titánból vagy alumíniumból gyártott pénztárca, amiben ugyan aprót nem tarthatsz, de az már elég régen nem érdekes senkit. Tulajdonképpen két fémlapról beszélünk, amit erős, hőálló gumi tart össze. Bankjegy és bankkártya tökéletes és biztonságos helye lehet.

Kicsit nagyobb a keret? Nézz körül a húszezres értékhatár alatt!

RadarPlayer naponta hat alkalommal túr ki kúl cuccokat a világhálóról. Lájkold, ha értesítést szeretnél az újdonságokról!

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
Hirdetés