A kulcsszó: személyesség. De ennél konkrétabbak leszünk.

A Valentin-nap egy lehetőség, hogy kifejezd – amit jó esetben az év nagyon sok többi napján is kifejezel – a párodnak, hogy fontos neked, szereted, szerelmes vagy belé. Megsúgjuk: a kifejezésnek nem az aluljáróban gyorsan megvett, a homályban még valahogy kinéző, a fagyasztásból bágyadtan éledező vörös rózsa a leginkább kreatív módja. Nem, nem is a benzinkútnál vett bonbon. De akkor mi? Erre nincs egzakt válasz, tippjeink viszont vannak.

Vacsora

Egy finom vacsora több a táplálkozásnál, de a Valentin-napot ne intézd el annyival, hogy elmentek egy étterembe, ahol február 14-én ingyen pohár pezsgő is jár a vacsora mellé.

Ha van olyan, ahová nagyon vágyik a szerelmed, akkor foglalhatsz asztalt, de ha netán van kedvenc séfje a párodnak – tele van a tévé főzős műsorokkal simán lehet, hogy rajong Ramsay-ért, Széll Tamásért, Rácz Jenőért vagy valaki másért –, elkészítheted otthon az egyik receptjét. Nem árt, ha valami könnyebbet választasz, mert romantikus ugyan az égett szagban pizzát rendelni, de egy általad készített, finom vacsorát tálalni még romantikusabb.

Egyedi vászonkép

Egy közös kép rólatok tényleg személyes, csak talán nem akkora dobás egy kinyomtatott digitális fotót képkeretbe rakni és letámasztani a polcra. Egy vászonkép viszont, ami aztán a falra kerülhet, másik szint! Mivel egy 18 mm vastag fenyőkeretre feszítik, közvetlenül a falra tehető, valóban elegáns, egyedi, szép ajándék.

De hogy lesz rólatok textilkép? Sokkal egyszerűbben, mint gondolod! A Printapic Design alkalmazását az Apple App Store-ból és a Google Play Áruházból is letöltheted, utána kiválasztod a mobilodról a fotót, amit szeretnél vásznon látni, kiválasztod a méretet és a formát (20x30 centistől 100x150 centiig), ellenőrzöd a minőséget, véglegesíted a rendelést, és néhány nap múlva fogadod a futárt. Ha egy ilyen vászonképnek nem örül a párod, akkor el kell gondolkoznotok a kapcsolatotokon…

Program, csak neki

Ha tudod, mit szeret, mi a hobbija, mik az álmai, miért dolgozik, kis fantáziával remek programot szervezhetsz neki. Szereti az irodalmat? Tanulj meg egy verset a kedvenc költőjétől, egy idézetet a kedvenc írójától!

Imádja a természetet? Vidd el kirándulni, ha kocsival mentek, hallgathatjátok közben az általad, de az ő ízlése szerint összerakott playlistet, ha már a természetben vagytok, kerüljön elő a hátizsákodból termoszból tea, valami kis süti! A lényeg, hogy személyes legyen a meglepetés, és olyan, ami tényleg neki szól, és van benne egy kis ötleted, szorgalmad, amit garantáltan értékelni fog.

Páros tanfolyam

Február 14-e pontosan huszonnégy óráig tart, mivel azonban a kapcsolatotok nem (ha igen, akkor megúszod az ünneplést), bátran szervezhetsz a Valentinon túlnyúló programot is.

Ha a párod szeret(ne) táncolni, lepd meg egy tanfolyammal (ahová pofavágás nélkül elkíséred), nyerő tipp lehet még egy főzőtanfolyam, vagy egy masszázstanfolyam (az ott tanultakkal később is kényeztethetitek egymást).

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Printapic.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Román hiúzokat költöztetnek Németországba

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés