Végül is mi is eszünk cukros-zsíros kenyeret.

Molly Yeh gasztronómiai szerző Food Networkön bemutatott popcornsalátája elég népszerű lett az interneten. Sokan azért osztották meg a videót, hogy szörnyűlködjenek rajta, viszont elég sokaknak tetszett a bizarr kreáció.

Akárhogy is, rengetegen azt gondolják, hogy a popcornsaláta az új idők, az internetes gasztronómia bolondériája, pedig valójában nem ez a helyzet.

Már 1920-ban Texasban a háziasszonyok is előszeretettel készítettek popcornsalátát banánnal és salátalevelekkel, de egyes források szerint 1930-ban divatos volt a popcornt gabonapehelyként fogyasztani tejjel és kanállal.

A popcorn kreatív felhasználása tehát nem újkeletű dolog, sokan szalonnával és sajttal összesütve fogyasztották a hetvenes években.

Yeh egyébként igazi közép-nyugati különlegességnek nevezi a majonézes popcornsalátát, amibe nemcsak majonézt, hanem répát és egy kis cheddarport is tesz.

Vice; kiemelt kép: Food Network

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
12% Naná, és nagyon keményen.
40% Igen, de menedzselhető.
48% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés