Végül is mi is eszünk cukros-zsíros kenyeret.

Molly Yeh gasztronómiai szerző Food Networkön bemutatott popcornsalátája elég népszerű lett az interneten. Sokan azért osztották meg a videót, hogy szörnyűlködjenek rajta, viszont elég sokaknak tetszett a bizarr kreáció.

Akárhogy is, rengetegen azt gondolják, hogy a popcornsaláta az új idők, az internetes gasztronómia bolondériája, pedig valójában nem ez a helyzet.

Már 1920-ban Texasban a háziasszonyok is előszeretettel készítettek popcornsalátát banánnal és salátalevelekkel, de egyes források szerint 1930-ban divatos volt a popcornt gabonapehelyként fogyasztani tejjel és kanállal.

A popcorn kreatív felhasználása tehát nem újkeletű dolog, sokan szalonnával és sajttal összesütve fogyasztották a hetvenes években.

Yeh egyébként igazi közép-nyugati különlegességnek nevezi a majonézes popcornsalátát, amibe nemcsak majonézt, hanem répát és egy kis cheddarport is tesz.

Vice; kiemelt kép: Food Network

Ez is érdekelhet:

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
38% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés