Megnyílt a Westend edzőparkja, ahol a város szívében, mégis jó levegőn, a város felett edzhetsz.

A Westend Workout Magyarország első, bevásárlóközpont területén létrehozott szabadtéri edzőparkja, amely tizenhárom sajátsúlyos edzésre alkalmas eszközzel vár. Az ingyenesen használható pálya 8.00–21.00 óráig tart nyitva.

A Workout elnevezésű szabadtéri edzőpark úttörő, hiszen a hazai bevásárlóközpontok közül a Westend első, ahol a látogatók a szabadban edzhetnek.

A fejlesztéssel a bevásárlóközpont célja, hogy a város központjában, mégis az utca zajától távoli zöld környezetben nyújtson lehetőséget a szabadtéri sportolásra, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az emberek egészségtudatosabbá váljanak és a rohanó mindennapokban is figyeljenek testi és lelki egészségükre.

A pályát a BeStrong kondiparkgyártó építette, figyelembe véve a változatos életkorú és edzettségű látogatók igényeit, hogy korosztálytól függetlenül kezdő sportolni vágyó és profi sportoló is megtalálhassa itt a helyét.

A Workout a város szívében, mégis jó levegőn, a város felett ad teret a szabadtéri mozgásnak. A Tetőkert hatalmas, 3 hektárnyi zöldfelülettel rendelkezik, mindenki számára hozzáférhető, így tökéletes választás kiereszteni a gőzt. Ráadásul edzés előtt vagy után nem kell messzire menni a bevásárláshoz, ügyintézéshez, vagy éppen egy finom turmix elfogyasztásához sem. Bízunk benne, hogy az új tornapark remekül kiegészíti a Westend új közösségépítő és szemléletformáló kezdeményezéseit” – mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója, aki hozzátette, reméli, sokan választják majd sportolási lehetőségként a Workout pályát.

Kifejezetten a Westend számára terveztük és építettük fel a Workout fitneszparkot. Az eszközöket – amelyeket egytől egyig Magyarországon gyártunk – úgy választottuk ki ehhez a pályához, hogy korosztálytól és erőnléttől függetlenül mindenki sokszínű, teljes testet átmozgató edzésprogramot állíthasson össze magának.

Az alapeszközeink mellett olyan, élsportolók közreműködésével kifejlesztett, majd mérnökeink által megvalósított erősítő gépek (balance board, nordic hamstring, glute raise hamstring pad) is használhatóak a Westend Workout pályán, amelyek eddig csak beltéri fitnesztermekben voltak megtalálhatóak.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy az újításainkkal bővíteni tudjuk a parkjainkban végezhető mozgásformákat.” – mondta a pályáról Katona Zoltán, a kivitelező BeStrong tulajdonosa.

A pályát mindenki saját felelősségére, megfelelő egészségügyi állapotban veheti igénybe, és fontos, hogy a Workout csak megfelelő időjárási körülmények között használható. A Westend kéri, hogy a pálya használata közben mindenki törekedjen a sportszerűségre, hiszen a cél a közös, jó hangulatú sportolás és kikapcsolódás.

Fitneszmódszerek, amikkel formába hozhatod magad nyárra

Érezhetően felkúszott pár kiló felesleg a télen, amit a hektikus tavasszal még ügyesen rejtegettünk, így testünk még téli álmát alussza. Ne hagyd!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában