Magyarul foglalhatsz jegyet a Wizz Air iPhone-os alkalmazásával

A Wizz Air új, iPhone-os alkalmazásával telefonon keresztül is böngészheted a menetrendet, és ha megjött a kedved egy madridi hétvégéhez, a jegyet is azonnal lefoglalhatod.

Az iTunesból ingyenesen letölthető alkalmazással böngészheted a menetrendet és a jegyárakat, a foglaláshoz viszont a honlapon való regisztrációra és Wizz Discount Klubtagságra is szükséged lesz. Mivel a kedvezményes foglalásra is feljogosító Wizz Discount éves tagsági díja 8900 forintba kerül, ezért elsősorban akkor éri meg, ha rendszeresen utazol a Wizz Air járataival és szeretnél a lehető legolcsóbban kijönni.

Az új szolgáltatással majdnem mindent elintézhetsz, amit a webes felületen lehet, mobilon fizetheted ki a jegy árát, és extra szolgáltatásokat is hozzáadhatsz a foglaláshoz. A Wizz Air a későbbiekben szeretné továbbfejleszteni az alkalmazást, így hamarosan elérhető lesz a mobilos checkin, és a közösségi oldalakkal is összehangolják az alkalmazást.

Az androidos felhasználóknak sem kell már sokat várniuk, a Wizz Air applikáció néhány hónapon belül a Google Playben is elérhető lesz.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon