Mivel hideg van, nem árt, ha rétegesen öltözöl. Ha nem akarsz három inget magadra rángatni, tanuld meg, hogy kell viselni a kardigánokat! Öt tipp következik, különböző stílusban.

Kötött és vastag

A fehér karácsony elmarad, de hideg még lehet, szóval nem árt, ha beszerzel egy vastag kardigánt. A fekete nadrág és a bakancs elég punkossá teszi a figurát, de tény, hogy senki nem fog beszólni, mi van rajtad felül…

Kardigán mint kabát?

Öltöny fölé sem lesz gáz, bár mi nem a képen látható kockás darabot választanánk. A lényeg, hogy legyen hosszú, ja és, hogy Harry Styles-zal ellentétben kerüld a rózsaszín zoknikat…

Zakó alá

Régóta ismert a kardigánnak az a funkciója, hogy zakó alá csapják fel. Több mint valószínű, hogy már nagyapád is élt ezzel a trükkel, de neked is be fog válni!

Ötvenes évek feeling

Ez a szett lehet a legnagyobb bukó, de ha minden egyes ruhadarabot megfontoltan válogatsz össze, te leszel a király. Ne próbálkozz mintával, menj minimál irányba!

Szegd meg a szabályokat!

Szeretnél kitűnni a tömegből, és 2019-ben kicsit bedurvítani? Akkor bátran keverd a színeket, a mintákat, a nigga stílus simán megy a nagyikardigánnal!

Ha kicsit még el vagy veszve a témában, mutatunk pár darabot, hogy ismerkedjetek:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Ő a kedvenc Sultanunk

Töretlenül menetel a Moonswatch, itt van három újabb óra

További cikkeink a témában