A Facebook nagyvezére híres arról, hogy mindig ugyanabban a cuccban jelenik meg, korábban arról is írtunk, hogy mi lehet ennek az oka. Leginkább egyébként az, hogy minél kevesebb felesleges döntést kelljen meghoznia. Most végre te is eldöntheted, hogy akarsz-e a szürke pólójából egy replikát.

Mark Zuckerberg természetesen egy komplett gardróbszobát is meg tudna tölteni a szürke gönceivel. Az pedig egészen hihetetlen, hogy mennyibe kerül egy-egy pólója, amelyet egy elismert olasz divattervezőtől, Brunello Cucinellitől rendel, és nem is elérhető a nagyközönség számára.

Most azonban jött Klaus Buchroithner, a Vresh Clothing vezérigazgatója, aki alapos tanulmányozás után elkészítette az ikonikus póló másolatát. Az anyaghasználat, a szín és a méretek is szinte tökéletesen megegyeznek.

A mi szemünkben mondjuk mind a kettő csak egy hulla unalmas, szürke póló. Szerencsére az árazása sincs annyira elszállva, szállítással együtt 40 euróért kínálják, és 8 év garanciát vállalnak rá. Itt tudod megrendelni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon