Újabb hatékony és zseniális módszer, ami megkönnyíti az életedet! Sírni csak a győzteseknek szabad és azoknak, akik hagymát pucolnak, de ha alkalmazod a képen látható trükköket, akkor nincsenek többé könnyek!

Ahogy a laza séf is elmondja, ha betesszük a hűtőbe, illetve jeges, vagy éppen forró vízbe a hagymát (30 másodperc elég), az megváltoztatja a zöldség textúráját, és így minden bizonnyal az ízét is. Egy éles kés, és egy jól szellőztetett konyha is segíthet abban, hogy ne ríkasson meg bennünket a vöröshagyma. Mindenesetre érdemes kipróbálni ezeket a módszereket, ahogyan a szimplán zseniális kenyeres trükköt is. Vannak remek praktikáink tojás, illetve krumpli témában is, csekkold őket, mert le fog esni az állad!

(Forrás: Chow.com)

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

Láttad már Palvin Barbit szexi mikulásruhában?

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
35% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
65% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés