Fiatal korában általában senkinek nincs baja a hajával, előbb vagy utóbb viszont utolér a vég, ami jelen esetben azt jelenti, hogy elkezd hullani. De semmi sincs veszve!

A tablettáktól a plazmainjekción át a transzplantációig csomó lehetőség van a hajhullás kezelésére és megelőzésére, de néhány sampon is jó megoldás lehet.

A következő samponok serkentik a növekedést, és megszüntethetik a hajhullást.

Brickell sampon – a mindennapi ápolásért

Nem egészséges, ha mindennap hajat mosol, kivéve, ha a sampont direkt erre találták ki. A Brickell elég gyenge a fejbőrhöz, az összetevői aloe vera, teafaolaj, E és B5 vitamin, valamint borsmenta – az utóbbiról pedig köztudott, hogy serkenti a keringést, és elősegíti a növekedést. Plusz pont neki, hogy nem is szárítja a hajad.

Klorane kinin és B vitamin sampon – a legjobb keratinos infúzió

Ez a sampon lesz a hajad legjobb barátja. Hidratálja és megerősíti a hajszálaidat, minimalizálja a faggyútermelést, és elősegíti a tápanyagbevitelt.

Living Proof sampon – a bőségesebb hajmennyiséghez

Sok más samponnal ellentétben a Living Proof termékeiben nincsen gyanta, így az eredmény a frissen mosott haj, ami sokkal erősebb lesz már törölközés után is.

Davines energetizáló sampon – a legjobb a fejbőr serkentésében

A koffein nem csak téged kelt fel, hanem a fejbőrödet is. Erősíti a hajad, csökkenti a hullást, és megakadályozza a töredezést.

Hims – DHT-csökkentő sampon

Ha csökken a DHT (teljes nevén dihidrotesztoszteron), akkor csökken a hajhullás is – ebben segít a Hims samponja. Aloe vera és teafa illata pedig külön jó.

Ha viszont nem érdekel a kopaszodás elleni harc, és simán bevállalod, hogy te leszel a magyar Jason Statham, olvasd el az erről szóló cikkünket itt! Mert akkor is ápolnod kell a fejbőröd, ha nincs hajad...

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Így ehetsz koreaiul Budapesten

1523 óta működik ez a lakótelep, és a lakhatás feltételei sem nagyon változtak

További cikkeink a témában