Nem kell messze menni: Barcelonában egy szelesebb hétköznapon tucatjával látni olyan helyi, vagány arcokat, akik ledobva az öltönyt, szörfdeszkával a hónuk alatt rohannak a partra meló után.

Nálunk mondjuk a Velencei-tó vagy a Balaton a legreálisabb opció, hogy a szörfnek valamelyik másik fajtáját űzzük, és bizony szomorú, hogy a szezon csak szűk 3 hónapig tart.

Persze, nem a megszállott figuráknak, ők a windgurun lesik már az irodában ülve, hét közben, hogy mikor jön pár nagyobb pöff, és hány fokos a víz. Aztán, ha kell, neoprént húznak, amivel egy gonoszabb tüdőgyulladás is simán kivédhető és a sportolás hosszú órákig is élvezetes - fogcsikorgató hidegben is.

Erre hozott elegáns, kifinomult megoldást Thom Browne új neoprénje, amit kézzel varrnak öltönyszerűre.

Az "Trompe L'Oeil" egy klasszikus öltözet minden elemét felvonultatja, beleértve a nadrágot, a zakót, a felső gallért, a kendőt és a nyakkendőt is - potom 3900 dollárért.

A Quiksilver már korábban próbálkozott egy hasonló kivitelű darabbal, csak az funkcionálisan kb. fabatkát sem ért. Ebben viszont simán el tudjuk képzelni, hogy egy komolyabb ciklont is át lehet vészelni a vízen.

Ennél vagányabb öltönyt nem tudunk mutatni

A True Wetsuits öltöny és szörfruha egyszerre, és naná, hogy Ázsiában (egész pontosan Japánban) dobták piacra.

 

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában