Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néhány évvel ezelőtt, mikor még a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) című sorozat hódított, Barney Stinson suitjamasától (öltöny, ami pizsama, vagy pizsama, ami öltöny is egyben) dobtunk hátast, és komolyan beleképzeltük magunkat abba a szituációba, amikor életmentő lehet egy ilyen darab. De most a Quicksilver egész biztos megcsinálta az eddigi legvagányabb kombinációt. A True Wetsuits öltöny és szörfruha egyszerre, és naná, hogy Ázsiában (egész pontosan Japánban) dobták piacra.

Mondjuk a létjogosultsága nem szeretnénk megkérdőjelezni. Gondolj csak bele, milyen lemondással jár, ha az egyik nap még szörföző srácként, aztán meg komoly vezetőként kell helytállnod. A csomó stresszről és a túlóráról már ne is beszéljünk. Na, ezt Japánban megoldották. Mert ha csak tíz perced van a part felé venni az irányt, beugorhatsz a vízbe, szörfözöl egy kicsit, aztán roboghatsz is tovább egy megbeszélésre.

A teljes kollekció.

De beszéljünk egy kicsit magáról a ruháról is. A zakó, a nadrág és a nyakkendő két milliméteres szupernyúlékony neoprénból készült, akárcsak egy átlagos szörfruha. A zsebeit is úgy tervezték, hogy a víz ne tudjon átfolyni rajta, úgyhogy még kütyüket is tudunk magunkkal vinni. A zakó oldalsó szellőzőnyílásai biztosítják a könnyű mozgást és a kényelmet. A szetthez tartozó ing pedig abból a Dryflight anyagból készült, mint a boardshortok többsége.

Minket annyira meggyőzött, hogy már nem is akarunk nélküle élni nyáron, úgyhogy erősen gondolkozunk, hogy potom 2500 dollárért megrendeljük innen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=UutiBRDxJ0U

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.