Sean Connery élt ebben a csodálatos kilátást nyújtó dél-franciaországi villában, ahol az egyik James Bond-film néhány jelenetét is forgatták.

1962-ben játszotta először James Bondot Sean Connery, aki 1971-ben, a Gyémántok az örökkévalóságnak bemutatója után mondta azt, hogy soha többet nem bújik a titkosügynök bőrébe. A második felesége, Micheline Roquebrune mégis meggyőzte, hogy térjen vissza 1983-ban, és állítólag tőle származik a film címe is: Soha ne mondd, hogy soha.

A film több jelenetét ebben a dél-franciaországi villában forgatták, ahol a skót színész is élt a feleségével, miután Spanyolországból ide költöztek. A francia Riviérán, Cap de Nice sziklás partvidékének tetején

a húszas években épült házból fantasztikus a panoráma, a Földközi-tengerre és Nizza városára nyílik a kilátás.

Az ezer négyzetméteres, hatszintes villát a Belle Epoque stílusában rendezték be,

az elegáns lépcsőházon kívül lifttel is felszerelték. A házban öt hálószoba és öt fürdőszoba található, a vendégek a birtokon lévő két különálló épületben is megszállhatnak. Az alsó szinten infinity poolt és edzőtermet találunk, de a teraszos parkjában tengervizes medence is van.

Sean Connery azóta már a Bahamákon tölti a megérdemelt nyugdíjas éveit, a Monacótól és Cannes-tól félórás útra fekvő egykori birtoka pedig eladó, és

egy lottóötös nem biztos, hogy elég lesz rá: 30 millió euróért kínálják, ami 10,7 milliárd forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

Csak a leggazdagabbaknak épül ilyen gyönyörű Jaguar E-Type

Az Eagle Lightweight GT jobb, mint az eredeti.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában