A Gucci előrukkolt az 2019-es év tavaszi-nyári kollekciójával, amelyet először a párizsi divathéten mutattak be. Alessandro Michele kreatív irányítása alatt a Gucci-gyűjtemény igazán izgalmas darabokat is tartalmaz, így a Dolly Parton és Mickey Mouse is visszaköszön a kollekció egyes darabjain, ahogyan a barokk motívumok és a reneszánsz ihletésű formatervezési technikák is.

Ezekből emelnénk ki egy szettet, amely vitathatatlanul különleges kisugárzással bír, de valahogy nem tudjuk elképzelni azt, amint egy átlagférfi felkap magára egy ilyen göncöt, majd megindul a világ felé. Nyilván, ezeket nem is átlagos arcoknak tervezték, de például Steven Seagalnak tutira bejönnek ezek a színek és formák, és azt sem zárnánk ki, hogy a jó öreg Stevent felkérik majd a kollekció promotálásához.

És most nézd meg egészben: mondd azt, hogy nem ő fogja ránk szabadítani az apokalipszist ebben a több ezer dolláros barokk uniformisban?

Merthogy a bomberdzseki 2900 dollárba, a bowlingpóló 1200 dollárba, a hosszabbik nadrág 1500 dollárba, a rövidebbik pedig 980-ba kerül. Ha érdekel a kollekció, itt tudsz több infót beszerezni róla.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
9 ok, ami miatt az Oakley a világ egyik legjobb és legnépszerűbb szemüvegmárkája lett
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő