Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hosszú és dús szakállad van, ráadásul nagyon elragadott az ünnepi hangulat? Akkor díszítsd fel karácsonyi égőkkel. Nemcsak piszok hangulatos és látványos, hanem tök praktikus is a sötét téli napokon.

Ha nem a „csináld magad!” módszer mellett tennéd le a garast, és mondjuk épp Londonban tartózkodsz, akkor bizony nagy mázlid van, mert a kelet-londoni Stratfordban 11 és 16 óra között te is bejelentkezhetsz egy ehhez hasonló arcszőrzet-díszítésre az East Village Christmas Maker's Marketbe.

De akár a hazai vizeken is bepróbálkozhatsz egy-egy fodrásznál, aki szabadidejében imád barkácskolni. (De a fordított felállás is abszolút rendben van.)

De akár otthon is simán össze lehet hozni a dolgot, természetesen a kreativitás mellé nem árt egy kis gyakorlatiasság: érdemes megfontolni, hogy milyen világítórendszert telepítünk az arcszőrzetünkbe, mert azért az nem jó buli, ha egyszer csak lángra kap. (Szerencsére a LED-lámpák esetében ettől nem igazán kell tartanunk, cserébe viszont alig fogja melegíteni az arcunkat.)

De más módszerek is vannak arra, hogy látványosan feldíszítsd a szakálladat, ezeket pedig még könnyebb otthon összehozni:

20 feldíszített szakáll karácsonyra

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.