Azt még talán az amerikai futballért nem rajongók is jól tudják, hogy Super Bowlt rendeztek nemrég (azaz: vasárnap éjjel) az amerikai kontinensen, ez pedig – mint a világ egyik legnézettebb és legeladhatóbb eseménye – eléggé lázba hozta a világot, amely azóta is tart.

A New England Patriots ugyanis valami hihetetlen feltámadást produkálva nyerte meg a mérkőzést, a döntő legértékesebb játékosának megválasztott Tom Brady pedig amellett, hogy egy rakás rekordot megdöntött, megnyerte 5. Super Blowját – erre pedig rajta kívül eddig csak egy játékos volt képes, Charles Haley. De nem is untatnánk tovább a részletekkel, hanem a tárgyra térnénk.

Néhány tervező annyira ihletett állapotba került Brady teljesítményétől, hogy úgy gondolta, bevonja a képbe korunk legnagyobb sózómesterét, Nusret Göckét (népszerűbb nevén: Salt Bae),

és összedobja az egyik legeszementebb pólót, amit jelenleg el tudunk képzelni kerek e világon. A Super Bowl Bae 29,99 dollárért rendelhető meg, kapható atlétában és pólóban is, és többet nem is fűznénk hozzá, mert elfogytak a szavak:

De nagyban még durvább:

(via)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában