A kínai újév (vagy másképpen: holdújév) közel másfél milliárd ember legnagyobb ünnepe – körülbelül olyan hangsúllyal bír náluk, mint a keresztényeknél a karácsony. Az időpontja minden évben változik – 2019-ben február 5-re esik, és ezt bizony a Nike-nál sem felejtették el.

Az amerikai sportszergyártó cég már villantott nemrég néhány jubileumi csukát, amellyel a kínai újév előtt tisztelegnek, azonban most az alapból bizarr külsejű Air Flightposite One-t gyúrták át egy kicsit.

A galaktikus beütés ad neki egy erős high-tech kisugárzást, az ember benyomása az, hogy ez a lila objektum már nem is cipő, hanem inkább egy miniatűr űrhajó;

néhány kínai szimbólum is felfedezhető a csukán, bár a disznókat pont nem találtuk meg – spoiler: 2019 a kínai horoszkóp szerint a disznó éve lesz. Bár ez a cipő sokkal inkább passzolna mondjuk Dermesztő évéhez, de mindegy. Attól még ott van a szeren.

Ezekhez mondjuk pont jól passzolna:

Londonban megpillanthattuk a jövő lehetséges férfiruháit

Hszanter Csou szerint így fogunk kinézni a jövőben. Szerintünk nem, bár akad köztük néhány érdekes elképzelés.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés