Egy rövid helikopteres kiruccanás Aucklandból, és máris ott találjuk magunkat a szürreálisan gyönyörű Bay of Islandson. Ahol speciel épp nyár van. Továbbá az üdülőhelyen mintegy ezer hektáron keresztül strandok, szőlőültetvények és szemiakvatikus élőhelyek találhatók.

A természeti táj számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít: halászás, túrázás, snorkeling (légzőcsöves búvárkodás), vagy említsük meg az egyre nagyobb népszerűségre törő paddleboardingot, amely lényegében olyan, mintha állva eveznénk vagy szörfölnénk.

És ha már az öbölben járunk, és pazar szállás után nézelődünk, akkor itt ez a pofás kis ház, amely négy különálló, remekül kidolgozott részből áll. A lakhely kiválóan felszerelt, ötvözi az új-zélandi „vadmagányos” életérzést a modern eleganciával és 21. századi (luxus)követelményekkel, továbbá az üdülés révén teljes hozzáférést kaphatunk az egész ingatlanhoz – belértve a teniszpályát, a kosárlabdapályát és az edzőtermet, valamint a pincében található finom új-zélandi borokat is végigkóstolhatjuk. Nem lehet ez olyan rossz.

Ez is érdekelhet:

 

(via)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában