Eddig annyit tudtunk róla, hogy nagyon gyors, és mintegy két méter magas. Leleplező riport következik.

Mintegy félmillió ember figyelte izgatottan évekkel ezelőtt, amint a tehetetlen és kétségbeesett tetétleni lakosok közös aggodalmukat fejezik ki a faluban kísértő fantom miatt. Ahogy akkoriban mondták,

aki látta, az nem mondja, hogy nem látta; de olyan is volt, hogy valaki nem látta, de így is nagyon megrázta a dolog.

Benedek hét méterről látta, Néger meg Vilivel kergette, de a rendőrök mit sem törődtek a falubeliek félelmeivel: olyanokat mondtak, hogy túl sok X-aktákat néznek, meg ilyenek; pedig többen ledermedtek kicsit vagy majdnem depresszióba estek.

Egyesek úgy vélték, lehet, hogy egy olyan fantomképet keresnek, ami létezik, vagy nem létezik, abszolút nem tudni, viszont mi határozott véleménnyel állítjuk:

Létezik. Merthogy megtaláltuk. A fantom Ryan Burke néven él, jelenleg New Yorkban kísért. Messze innen, de nem eléggé.

Bár abban nem vagyunk biztosak, hogy a rém két kilométert tesz meg két perc alatt, és hogy lábbal kirúgja a drótkerítést, de hogy egy űr az égből, ami lepottyant, az egészen bizonyos.

Virginiából származik, és hogy miképp került Tetétlenre, azt nem tudni. Talán csak átutazóban volt ott, vagy megfigyelte az észak-alföldiek életét.

Ami viszont tudunk, hogy a fantom mesterien váltogatja fizimiskáját, egyszerre provokatív és megrázó, túlvilági személyiségjegyei meghaladják a nemi, kulturális vagy időbeli határokat, de még egy sci-fibe is túl atipikus.

Egy-egy képen olyan egyébként, mint Valak az Apácából, csak stylisttal, jobb marketinggel meg Instagram-fiókkal.

Találd meg a kakukktojást:

Mi nem is csodálkozunk, hogy a tetétleniek rendesen be voltak szarva. Mi tutira elhúztunk volna a picsába.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában