Ha fontos számodra a kényelem, imádni fogod ezt az asztalt. El sem tudnánk képzelni jobbat azokra az estékre, amikor átinvitálod a haverjaid egy meccsnézésre, társasozásra vagy bármilyen közös, iszogatós, bulizós programra.

A Sobro Coffee Table legmenőbb tulajdonsága, hogy rendelkezik egy méretes, hűtött fiókkal. Igen, jól olvastad. Ebben a fiókban egy halom sört, energiaitalt és szendvicset tárolhatsz. Ha tehát eddig olyan peches voltál, hogy mindig akkor esett gól a meccsen, amikor kimentél a hűtőhöz sörért, ez többé nem fordulhat elő. Persze akkor is tök praktikus, amikor vendégeid vannak, hiszen így nem kell őket egy percre sem magukra hagynod.

És ez még nem minden, hiszen ez a dohányzóasztal kimondottan okos is. Bluetooth csatlakozással akár a telefonodról is szabályozhatod a fiók hőmérsékletét, a LED-világítást vagy éppen a zenét - merthogy beépített hangszórókat is rejt! Persze nem csak telefonról, hanem akár az asztal tetejébe integrált érintőfelületről is vezérelhetsz mindent. Bónuszként pedig tölteni is tudja a többi okos eszközöd, hiszen USB-csatlakozók találhatóak az oldalán. Szerintünk zseniális találmányról van szó, aminek Indiegogo-kampányát te is támogathatod.

És ezt olvastad már?
12 hotel a világban, ami szó szerint egy külön kategóriát képez
További cikkeink a témában