Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Képzeld el, ahogy lelassítod kicsit az időt és elfoglalsz egy természeti szépségektől tündöklő kis szigetet, ahol a szomszédaid csak és kizárólag azok lehetnek, akiket magaddal viszel, na meg néhány egzotikus madárka. Jól hangzik, nemde? A Coral Caye éppen ezt kínálja.

A szóban forgó privát sziget Belize partjai mellett található, ahol elsőosztályú kiszolgálás vár. A két kis házikónak és egy vendégháznak (összesen 9 embert lehet itt elszállásolni) otthont adó szigetecske egy 25 perces hajóútra fekszik a Turtle Inn nevű ötcsillagos szállodától, ami szintén a Family Coppola Hideaways neve alatt fut.

Az étkeztetésedről természetesen gondoskodnak, akkor bontanak fel neked egy ízletes kókuszt, töltenek bort illetve akkor készítenek el neked finomabbnál finomabb húsokat, amikor csak szeretnéd. A pihenés és a kajálás mellett azonban jókat lehet itt horgászni, kenuzni és búvárkodni is. Utána különösen jól fog esni az ejtőzés a függőágyban, ahonnan az itthon irigykedőknek képeket is posztolhatsz, wifi ugyanis van a szigeten.

(The Family Coppola Hideaways)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.