Nem feltétlenül egyértelmű, hogy a Mango nem csak a csajoknak gyárt cuccokat. A webshopjukban már javában tél van, könnyen beszerezheted az idei ruhatárad, akár pár kattintással is. Mutatjuk, nekünk melyik darabok jönnek be a legjobban.

Hosszú anorák

Van az a hideg (és lesz is valószínűleg nem is olyan sokára), amikor már nem a divat a legfőbb szempont. Ezzel az anorákkal tutira nem fogsz megfagyni, de közben nem is úgy nézel majd ki, mint egy idétlen hóember.

Kattints az anorákért!

Visszahajtott nyakú pulóver

Egy jó garbó mindig jól jön, bár sokan erre is azt hiszik, csak csajokon áll jól… Minek akarsz torokgyulladással nekivágni a télnek, amikor garbót is felvehetsz?

Kattints a pulóverért!

Slim-fit zakó

Egy zakó nem csak jó időben állja meg a helyét, hidegben nyugodtan kombinálhatod akár a fent említett fekete garbóval is. Egyszerre leszel laza és elegáns.

Kattints a zakóért!

Zárt bokacsizma

A sneakerek már minden szezonba bekúsztak, de azért hidegben még mindig nem tudják teljesen felvenni a versenyt a bokacsizmával. Ahhoz, hogy lefuss a boltba, valószínűleg nem ezt fogod felvenni, de melóban sokkal elegánsabb leszel.

Kattints a bokacsizmáért!

Gyapjúkalap

Bevállalós vagy? Akkor a kalap kötelező elem. Ha eleged van belőle, hogy fázik a fejed, nem muszáj egyből egy ronda sapkát magadra erőszakolnod. Tudjuk, hogy kiskorodban anyuci ezt preferálta, de nem vagy már nyolcéves…

Kattints a kalapért!

Most már magabiztosan várhatod a telet, és, ami még fontosabb, a stílusról sem kell lemondanod.

 

És ezt olvastad már?
És tényleg elkészült: íme a pixel ízű kóla
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!