Amikor már azt gondolnánk, hogy farmerfronton nem lehet újat mutatni, a Levi’s előrukkol valami egészen meglepővel.

Az életünk minden területére kiható technológiai újítások betörnek a divatba is. Végre nem egy fekete tükröt bámulhatunk a modernség jegyében, és nem is használhatatlan okosszemüvegekkel akarnak lehúzni bennünket. Ezúttal valóban olyan használati eszközöket tettek elénk a tudósok, amelyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Levi’s által Performance névre keresztelt új kollekció mindent tud, amit a békebeli vicc orosz kabátja: télen fűt, nyáron hűt.

A legforróbb nyári napokat a rendkívül tudományosan hangzó Transdry és Coolmax Core névre hallgató anyagtechnológiák fogják kellemesebbé tenni, ugyanis ezek szabályozzák és elvezetik a nedvességet. Ennek köszönhetően bőrünk szárazabb marad, és nem érezzük olyan fojtogatónak a klímát.

A mostanában egyre gyakoribb monszunszerű esőkre találták ki az Air Dot technológiát, amivel úgy válik vízhatlanná a farmer anyaga, hogy közben nem veszít szellőző képességéből.

A gyártó természetesen a hidegebb napokra is gondolt, mégpedig az anyag szálainak belsejébe épített szigeteléssel. A Thermolite farmerek ráadásul belül bolyhosak is a pihepuha kényelemért… vagy inkább a még hatékonyabb hideg elleni védelemért.

A szuper hír mindehhez, hogy a Levi’s a legnépszerűbb fazonjait már gyártja is az új technológiákkal, így a klasszikus 501-es, az 502-es, az 505-ös, az 511-es, az 512-es, és az 514-es már elérhető Performance változatban.

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht