Megvan az a jelenet a Norbit című filmből, amikor Norbit szerelmének nyalókagyűrűt ad a játszótéren? Az oviban még lehet, hogy cuki, de kurva nagy kosarat fogsz kapni, ha ezt egy (felnőtt) nővel is eljátszod.

Ha tudod, ha nem, a nők már kb. születésüktől fogva az esküvőjüket tervezik. Igen, ez alól a te csajod sem kivétel. Ha neked a tervezgetésben nincs is akkora szereped, az eljegyzési gyűrű kiválasztása mindenképp rád marad, és abban is van épp elég meló. Nem mindenki költhet ugyanolyan sokat a nagy nap alkalmára, ezért többféle árkategóriában is gondolkodtunk. Ne lélegezz fel, ez nem azt jelenti, hogy az utcai árustól is megveheted azt a bizsut…

Tiffany & Co.

Kezdjük az elején azzal a márkával, amire igaz a mondás: határ a csillagos ég. Nem két forintba kerül ez a darab sem, de minden nőnek a képzeletbeli kívánságlistáján ott szerepel egy Tiffany gyűrű – általában az első helyen. Amellett, hogy nem lehet azt mondani rá, csúnya, a lánykérés is sokkal nyugisabb lesz, mert valószínűleg nincsen nő, aki erre nemet mondana.

Pandora

Ha földhöz ragadtabb árkategóriában gondolkozol, akkor a Pandora is jó megoldás lehet. Mostanában nagy divat a rozé színű ékszer, de rengetegféle gyűrű közül lehet választani, hogy biztosan megtaláld a barátnőd stílusához passzolót. Az sem rossz ötlet persze, ha a testvérét vagy legjobb barátnőjét elviszed magaddal a választásra…

Feil

A Feil igazi eljegyzési (és esküvői) gyűrű-szakértő. Annyifélével találkozhatsz az oldalukon, hogy mi is csak pislogunk. Mondjuk tény, hogy ennél a darabnál a mi szemünk is fennakadt.

Kösd fel a gatyád, aztán kérd meg annak a lánynak a kezét!

És ezt olvastad már?
A Ray-Ban és a Ferrari szénszálas napszemüvege felkerül a kívánságlistádra