Josh Hall a kutyájával, Happy-vel indult útnak, de csak a kutya tért vissza.

A 27 éves Josh Hall eltűnését feburár 3-án jelentették a rendőrségnek. A férfi a kutyájával indult túrázni, de mivel már napok óta nem adott életjelent magáról ezért a hozzátartozói értesítették a hatóságokat.

Egy mentőcsapat egy héten keresztül kereste azon a coloradói területen Hall-t, ahol vélhetően baja esett.

Azután, hogy a hatóságok feladták Hall keresését a semmiből az egyik közeli autópálya mellett megtalálták a férfi kutyáját, Happy-t.

A 27 éves férfi édesanyja, Laura Vukson egy helyi lapnak elmesélte, hogy akkor lett gyanús, hogy a fiával történt valami, amikor nem hívta fel a túra után, ráadásul kihagyott másnap egy online kurzust is.

Az előkerült kutya Vuksonhoz került, a nő elmondása szerint az állat legalább 4-5 kilogrammot fogyott, le volt gyengülve, de ettől eltekintve nem volt komolyabb baja.

Hall autóját megtalálták egy közeli tó környékén, a műholdas adatok szerint a férfi telefonja is a környéken volt utoljára bekapcsolva. A seriff hivatala azt közölte, hogy nehéz döntést kellett hozniuk, de végül úgy döntöttek, hogy újra felfüggesztik a keresést, mert az időjárás viszonyok nem teszik lehetővé, hogy biztonságosan átkutathassák a vidéket.

Backpacker

Ez is érdekelhet:

Jeges apokalipszis zajlik az USA-ban

Ülsz a sötétben, hideg van és a telefonod mindjárt lemerül.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában