Mareen Schauder egy fiatal német modell, aki folyamatosan utazgat, majd beszámol élményeiről Instagramon és a saját honlapján is. Ez utóbbi platformon osztotta meg követőivel az alábbi kép elkészültének hátterét.


A fotón ugyebár azt láthatjuk, hogy a csinos modell nyugodtan lebeg a víz tetején, míg körülötte köröznek a cápák. A helyszín egyébként Compass Cay, Bahama-szigetek.

Nagyon szórakoztató volt a cápákkal úszni, amíg az egyik úgy nem döntött, hogy belém harap egyet. Nyilvánvalóan nem harapott túl nagyot, de nem tudom leírni azt a sokkoló érzést, amit közben éreztem. Mindig azt mondják, hogy nyugodtnak kell maradni, mikor megtámad egy cápa, ám el kell mondanom, hogy nem tudsz nyugodt maradni, teljesen bepánikolsz

- foglalta össze tapasztalatait a saját honlapját Mareen, mi pedig hajlamosak vagyunk hinni neki ebben.

Szerencsére azonban már jól van, a kezén maradó fognyomok pedig még sokáig emlékeztetik erre a felejthetetlen kalandra. A cápáktól eltekintve a német modell nem véletlenül fut Miss Everywhere néven az Instagramon. Ha ránézel az alábbi képeire, tuti neked is megjön a kedved az utazgatáshoz.

(Instagram) (via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés