Kutya és gazdája: összekovácsolva.

Van egy futóverseny, amivel új szintre emelheted a kapcsolatodat a kutyáddal, merthogy a Hard Dog Race versenysorozatának a lényege, hogy a kutyáddal kell futnod, és a távot, illetve az akadályokat együtt, csapatként kell teljesítenetek. Természetesen többféle akadálypályán, olykor egészen extrém körülmények között is kipróbálhatjátok magatokat –  nyugi, sem a kutyádnak, sem neked nincs szükséged előképzettségre.

Versenytípusok:

  • Base: 6 kilométer, 16 akadály, feledhetetlen élmény, jó társaság, hiszen veled van a kutyád, remek buli és kihívás egyben.
  • Wild: 12 kilométer, 22 akadály a futás és a kihívások megszállott szerelemeseinek, azoknak, akik vállalják a még vadabb kihívást.
  • Not Just Run: 6 kilométeres terepfutás a kutyáddal, örömfutás egy jó ügyért, vagyis itt minden egyes megtett lépéseteknek jó célja van.
  • (Mud Dog Race: 2 kilométer, sár, víz, csúszás-mászás, hasra esés és nevetés, mindez időmérés nélkül, csupán a felszabadult öröm kedvéért – ez a közeljövőben kerül be a versenyprogramba)

Bármelyiket is választod, abban egészen biztos lehetsz, mire áthaladtok a célvonalon, számtalan (olykor nehéz és kihívásokkal teli) helyzettel megküzdöttek együtt, ami nemcsak egy feledhetetlen élményt garantál, de igazán össze is kovácsol titeket.

Április 29-én szombaton például a Hard Dog Race Not Just Run jótékonysági versenyén indulhatsz el a kutyáddal a piliscsévi Motocross Centrumban – ezzel idén három kiemelt menhelyet támogathatsz, vagyis értük teljesítheted az örömfutást:

A versenyről minden minden információt ITT megtalálsz.

(Fotó: Hard Dog Race)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában