Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem űrlényhez, az biztos.

Május elején a Facebookon kezdett terjedni a hosszúkás koponyáknak a fotója, a posztban a szerző azt írta, hogy a maradványok egészen biztosan űrlényekhez tartoznak.

A koponyák szokatlan formája miatt sokan azt vallják, hogy egy Földön élő, idegen civilizáció maradványait találták meg. A koponyákról szóló poszt szerzője elmondta, hogy a május elsején feltöltött videó egy környékbeli fiataltól származott és ahogy ő mondta:

A poszt azóta elérhetetlenné vált, de a felvétel még megtalálható a YouTube-on.

A Facebook-posztot több mint 500 ember osztotta meg, nagyon sok mindenkit elért, ezért a USA Today megkérdezett egy szakértőt arról, hogy mi az igazság a perui koponyák esetében.

A bejegyzésben az önjelölt szakértők a szemüreg formája és a koponya hátsó része miatt állították azt, hogy a maradványok nem emberiek. Murphy elmondta, hogy attól, hogy a koponyák formája nem szokványos, az még nem azt jelenti, hogy azok nem emberiek.

– mondta az antropológus.

Murphy hozzátette, hogy mindezt nem kínzásból, hanem kulturális okokból tették, sokszor így különböztették meg egymástól a különböző kiemelt fontosságú dinasztiákat.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.