Gyorsan csapj le rájuk, ha szeretnéd őket. Némelyikük tényleg fillérekért van.

Spider-Man

Mennyi? 5555 Ft (fizikai) / 5990 Ft (digitális)

Platform: PS4

Hol? Play 24/7 /PS Store

Ha eddig még nem lett volna meg valamiért, akkor most már tényleg ne nagyon agyalj rajta. A PS Store-ban már 6000 Ft alatt van az ára, ami röhej. Fizikai verzióban ráadásul olcsóbb.

Diablo III

Mennyi? 3490 Ft (PC) / 4990 Ft (PS4, Xbox One) / 9990 Ft (Switch)

Hol? Play 24/7

Most, hogy jön a 4, érdemes bepótolni a 3-at PC-n. Most be lehet szerezni 3500-ért fizikai formában. Ha a Battlechest kellene, azért sem kell nagyon mélyen a zsebedbe nyúlni, 4990-ért tiéd lehet a doboz, amiben a Reaper of Souls is benne van. Ugyanitt az Eternal Collection PS4-re és Xbox One-ra is megvan 4999 Ft-ból. Switch-re egy 10-es, ami szintén brutálisan jó ár.

Forza Horizon 4

Mennyi? 9950 Ft

Platform: PC / Xbox One

Hol? Microsoft Store

Az utóbbi évek talán legjobb arcade versenyjátéka, amire nem átallottunk megadni a maximális 10 pontot, és azóta is boldogan nyomjuk fölös óráinkban vele a száguldozást. Most féláron bezsákolható.

Grand Theft Auto V

Mennyi? 3090 Ft

Hol? PS Store

Jó, persze, mindenki végignyomta már a GTAV-öt, de ha esetleg nem, vagy csak úgy jártatok, mint mi, akik kölcsönadták, és sosem kapták vissza, azoknak itt a remek alkalom, hogy 3000-ért eltegyék most már örökbe. Ráadásul ez a Premium Online Edition, amihez 1000000 GTA dollár jár.

Dragon Ball FighterZ

Mennyi? 18 Eur (Nintendo Switch)

Hol? Nintendo eShop

70%-kal leárazták a remek Dragon Ball FighterZ-t az eShopban, amiért mi anno odáig voltunk, és most, hogy bárhová cipelhetjük magunkkal, nem is nagyon kérünk többet karácsonyra.

Concrete Genie

Mennyi? 5555 Ft

Hol? Play 24/7

Valamiért nem lett akkora gigantikus siker a Sony PS4-exkluzív játéka, pedig egyáltalán nem rossz, sőt. Ha nem hiszed, akkor ennyit nyugodtan rászánhatsz.

Metro Exodus

Mennyi? 5990 Ft

Platform: PS4

Hol? PS Store

A Metro-széria legutóbbi, ráadásul egészen kiváló darabja annyira olcsó lett, hogy legszívesebben rábeszélnénk még azokat is, akik utálják az okos FPS-eket. Adni kell neki egy esélyt, biztosan rettenetesen behúz majd.

Heavy Rain + Beyond Two Souls

Mennyi? 2999 Ft

Platform: PS4

Hol? Play 24/7

Nem tudjuk eléggé sokszor elmondani, hogy a Heavy Rain minden idők egyik legjobb játéka. Most már PC-n is játszható, de ha valamiért PS-ed van, és kihagytad, akkor most potom pénzért beszerezheted a Beyond Two Soulsszal együtt, ami ugyan egy picit gyengébb, de még mindig állat.

Blood and Truth

Mennyi? 5555 Ft (fizikai) / 5990 Ft (digitális)

Platform: PS4

Hol? Play 24/7 / PS Store

Az utóbbi idők egyik legjobb VR-játékába most egy ötösért be lehet szállni, aztán mehet a non-stop akció otthon. Ennyit nagyon megér.

God of War

Mennyi? 4490 Ft (digitális) / 4890 Ft (fizikai)

Platform: PS4

Hol? PS Store / Konzolvilág

Nem igazán kell elmondani, hogy miért kell mindenkinek végigjátszania a God of Wart. Most már elvileg a pénz sem lehet akadály, ilyen olcsón még sosem lehetett beszerezni Kratos és fia csodaszép kalandját.

És ezt olvastad már?
A Mátrix: Feltámadások második trailere rátenyerel a nosztalgia gombra
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!