Játékmegjelenések szempontjából a tízezres fordulaton pörgő májustól egy lépést tettünk a fülledt nyári pusztulat irányába, de azért még júniusban is akad friss játszanivaló.

Murdered: Soul Suspect

Megjelenés: 2014. június 6. – Platform: PS4/PS3/X1/X360/PC

A Square Enix legújabb címét leginkább az izgalmas alapszitu miatt várjuk, hiszen az ember nem mindennap kapja feladatul azt, hogy nyomozza ki saját meggyilkolásának a körülményeit. Ezzel a sztorival az összes komolyabb platformot betámadó játék még az év legjobban várt programjai közé is sikeresen beférkőzött. Kellemesen paráztató, természetfeletti elemekkel színesített akció-kalandot várunk, melyet az előzetes videók alapján bőven elég lesz az előző generációs gépekre beszerezi. Legalább nem kell túl mélyen a zsebünkbe nyúlni.

EA Sports UFC

Megjelenés: 2014. június 17. – Platform: PS4/X1

PS4-re és Xbox One-ra érkezik az EA Sports ketrecharcos csörtéje, ennek megfelelően igazi álleejtős vizuális megvalósítást kérünk számon tőle. A stúdió a Fight Night sorozattal múlhatatlan érdemeket szerzett a virtuális ökölvívás területén, de eddig a kezeslábas-földharcos műfajban még nem sikerült maradandót alkotnia. Rajtuk a világ szeme.

Valiant Hearts: The Great War

Megjelenés: 2014. június 25. – Platform: PS4/PS3/X1/X360/PC

A Valiant Hearts-ot nem lehet az év megjelenésének nevezni, de mivel az UbiArt Framework fedőnevű motor (Rayman Origins, Rayman Legends, Child of Light) duruzsol a motorháztető alatt, ezért megérdemli a kiemelést. A csak letölthető formában hozzáférhető játék egy fiktív – de leginkább az első világháborúra hajazó – konfliktusban túlélni igyekvő négy barát sztoriját meséli el, akik egy ifjú német katonának segítenek megtalálni szerelmét a háború poklában. Ebből még egy igazi klasszikus is kisülhet.

Grid Autosport

Megjelenés: 2014. június 27. – PS3/X360/PC

A Race Driver: Grid és a Grid 2 után a Codemasters a harmadik résszel a szériát erőteljesen a szimuláció irányába taszigálja. Bár az árkád autóversenyek szerelmesei ennek nem örülhetnek teli arccal, de a komolyabb versenyzők – akik még nem ruháztak be a legújabb platformokra – minden bizonnyal meleg kézfogással üdvözlik a kezdeményezést. Az előzetes infók alapján az alkotás tökéletes lesz a két Forza/Gran Turismo közötti űr hézagmentes kitöltésére.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés