Most tényleg nem jövünk olyan közhelyekkel, hogy rossz irányba halad a világ, meg hogy elképesztő, mire képesek költeni az emberek, ehelyett következzenek a puszta tények.

Valaki árverésre bocsájtott az eBay-en (ami az internet egyik legnagyobb online piactere) egy mekis csirkefalatkát, melynek alakja a népszerű videojáték, az Among Us karaktereire hasonlít. Az illető a húsdarabot fagyasztva, a levegőtől alaposan elzárva tárolja és ebben a formában is tervezi eljuttatni a licit szerencsés nyertesének postaládájába.

Az Among Us karakterei pedig így néznek ki:

Oké, de ez még nem indokolná a médiafigyelmet, gondolhatnád, de akkor jöjjön az infó, ami egészen biztosan fejvakarásra késztetne egy olyan embert, aki az elmúlt évtizedet egy kő alatt élte le:

a licit jelenleg 99 ezer dollárnál, azaz nagyjából 28 millió forintnál tart.

Ehhez pedig még hozzá kell tennünk, hogy a zárásig még van hátra húsz óra, szóval egészen biztos, hogy megy még fölfelé az egy darab McNugget ára.

Igaz, hogy az elmúlt években vettek már ennél nagyobb baromságot is, de egyszerűen nem mehetünk el a tény mellett, hogy ezúttal egy kis darab rántott húspépről van szó, amit ráadásul a Meki könnyedén reprodukálhatna, ha ráállna a formázott csirkefalatkák gyártására.

Mielőtt azonban bárki súlyosan felizgatná magát, a lelki békénk megóvásának érdekében legyintsünk inkább az anomáliára és vegyük úgy, hogy senki nem fog ennyi pénzt kifizetni ezért a marhaságért, ehelyett valójában az a szitu, hogy egy baráti társaság hekkeli meg éppen a médiát... és bízzunk benne, hogy ez így is van.

(via)

Itt egy másik remek vétel:

És ezt olvastad már?
Miért nem mutathatja meg Madonna az ánuszrózsáját, ha ez a szíve vágya?
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz