Mivel fesztiválszezon sem volt, eddig nélkülöztük egyik kedvenc rovatunkat, ahol teljesen valószínűtlen képalákkal mutatjuk be a fesztiválokat, ahogy azok lehetnének.

Lement (többek között) az EFOTT, a Strand, a SZIN, a Fishing On Orfű. Akár így is történhettek volna...

Gigantikus sikerrel futott a Nagyszínpad-szimulátor, ha már külföldi szupersztárokat a pandémia miatt nem lehetett elhozni. Itt Brigi épp Ed Sheerannek örül, Robi pedig Dua Lipa szoknyája alá néz boldogan.
Peti nem tudta, hogy el mer-e menni fesztiválozni régóta tartó fóbiája miatt, de a pszichológusa meggyőzte, hogy az embertestű bámulószarvas nem létezik. Pedig de.
- Te, miért MÁV-os ez a mászófal? - Talán a vezetékszakadások miatt... - Mi? - Mi?
Nehéz volt Flo Ridát rávenni, hogy feldolgozzon egy Kispál-dalt, de végül a "Fosatós játékfegyverekkel a Kispál-coverekért" akciócsoport megoldotta a problémát.
Marilyn Manson szőkén, rövid hajjal is megcsinálta a bulit a Muzsika Színpadon.
Klári ebben a pillanatban bánta meg, hogy fél órával ezelőtt megitta a Lézerfing névre keresztelt koktélt.
Kiss Melinda ekkor még nem tudja, de nemsokára ő is bánni fogja, hogy nem tudta kiírni a teljes nevét a napszemüvegére.
A tömeg folyamatos "Aoki, Aoki" skandálására kénytelen volt Fluor Tomi bevágni a közönségbe egy taxival expressz beszállított Auchan tortát, mire valaki csalódottságában cafatokra tépte a jegyét és a levegőbe dobta, mert k*rvára nem erről volt szó.
Robbie Williams logójának második betűjét véletlenül fordítva rakták fel, mire a művész sértődötten hazarepült, de Rúzsa Magdi szerencsére tökéletesen megoldotta a helyzetet.
Feri döbbenten vette észre, hogy valamiért a mondandója folyamatosan megjelenik mellette szövegbuborékban, pedig most nem ivott Fényre Unicumot, ami általában ezt okozza.
"Hagyjatok már végre hazamenni!" - üvöltött csalódottan Lovasi, akit nyolcadszorra tapsoltak vissza húsz dalra.
A tűzfóbiás zenészek megsegítésére terápiás célból indult a Tábortűz helyszín, ami alapvetően jó ötletnek tűnt, de sokan csak remegve tudták eljátszani a Börtön ablakábant.
Gábor és Dani régóta nagyon közeli barátok voltak, és úgy döntöttek, hogy együtt próbálják ki a "Kacsanokedli"-nek hívott tablettát. Láthatóan nem bánták meg, de a fesztiválból lóf*szt se láttak.
Ede bemutatott a biztonsági őrnek, ami a lézető legrosszabb ötlet volt, hiszen a biztonsági dörzsölt csávó, aki úgy feszítette ki Ede karját fájdalmasan, hogy a fotón ne látszódhasson belőle semmi. Edének volt már szarabb napja is, de azért nem vidám.
"Rohadjak meg, én mindenre a YMCA-t fogom táncolni" - mondta Sári, és úgy is tett.
"Fel is gyújthatom az épületet" - mondta a Hivatali patkányokat idézgetve Laci, de sajnos már hét sör és négy vodka után fogalma sem volt arról, hogy mit művel.
Laci emlékére a kisszínpadon el is játszották a Romantic A tűz, amit gyújtottál akusztikus reggaeton verzióját ötvenszeres lassításban.
Mike Patton teljesen spontán módon ugrott be DJ-zni, de anarcho-csárdáspunk szettje még a hitetlenkedőket is meggyőzte.
Furcsa kísérlet volt Kádár János halványra retusált fotóival telehinteni a fesztivált, de láthatóan a kutya se vette észre a dolgot.
És ezt olvastad már?
Egy angol showman kigúnyolta Henry Cavillt a hobbija miatt
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!