Stephen Colbert után James Gunn is kiakadt kicsit, és milyen igaza van!

Az utolsó Jedik útját a bemutató utáni első naptól kezdve habzó szájjal bömbölő rajongó-trollok hada kíséri. Még petíciót is indítottak azért, hogy vegyék ki a filmet az egyetemes Star Wars-kánonból, majd azzal fenyegették a Disney-t, hogy szabotálni fogják a film Rotten Tomatoes-értékelését, majd feltehetőleg ugyanezek a nagyeszűek addig cseszegették a Rose-t alakító Kelly Marie Trant, amíg a színésznő inkább otthagyta a Twittert a fenébe.

Ezek már önmagában elegendőek ahhoz, hogy az embernek kinyíljon a bicska a zsebében, de végül az volt az utolsó csepp az A galaxis őrzői rendezőjének, James Gunnak a poharában, amikor a Baljós árnyak Jar Jar Binksét alakító színész, Ahmed Best nyíltan bevallotta, hogy a rajongók gyűlölködése miatt annak idején mély depresszióba esett, és nem sok választotta el attól, hogy öngyilkosságot kövessen el.

Mi sem szerettük, de azért ne már!

Gunn a Twitteren így reagált erre a hírre:

Emberek, le kellene nyugodni!

Majd amikor a követői reagálni kezdtek a tweetjére, egy újabb poszttal tiszta vizet öntött a pohárba:

Azok, akik az előző posztra azt válaszolták, hogy "igaz, nem a színész, hanem az írók hibája volt", nem igazán értik a lényeget. Kritizáld, ne szeresd, de nagyon béna dolog azért köpködni és másokat gyalázni, mert megpróbáltak legjobb tudásuk szerint elmesélni egy sztorit, még akkor is, ha a sztori szar. Ne nézd meg!

Majd jött a lényeg, amivel mi is maximálisan egyet értünk:

Lehet, hogy a Star Wars (vagy akármelyik másik mozi) fontos neked, de akkor sem a tiéd. Ha az önbecsülésed attól függ, mennyire gondolod jónak a legutóbbi Star Wars-epizódot, vagy úgy érzed, hogy lerombolták a gyermekkorodat, mert nem tetszik valami a filmben, MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ!

Kétségtelenül jobb megoldás, mint non-stop gyűlölködni a neten.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés