A Macskák akkora szégyen, hogy a stúdió elkezdte a bemutató után foltozgatni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még nem láttuk a Macskákat, de elolvasva a már megjelent kritikákat, látva a film 2,7-es (!) IMDb felhasználói értékelését, valamint a 32-es metascore pontszámot, nem igazán megyünk neki nagy reményekkel a magyar premiernek.

Nem érdemes szépíteni: elég nagy az egyetértés abban, hogy Tom Hooper mozija nem lett valami jó, és ezzel még finoman fogalmaztunk.

Ezt pedig a forgalmazó Universal fejesei is észrevették (fogalmunk sincs, hogyan alakulhattak a tesztvetítések, ha egyáltalán be merték mutatni az alkotást), és pénteken arról értesítették a filmet játszó amerikai mozikat, hogy hamarosan kapni fognak egy új kópiát a Macskákból, a régieket pedig elviszik. A The Hollywood Reporter arról is beszámolt, hogy az új kópiákban egy kicsit feljavították a számítógépes effektek minőségét.

A Macskák egyébként olyan kegyetlen kritikákat kapott, hogy az ember szinte belevörösödik. A The Guardian kritikusa például versbe szedve égette le a filmet a sárga földig.

A Universal lépése példátlan. Ahhoz hasonlít, mint amikor egy videojáték kap egy első napos javítást, mert a fejlesztő rájön, hogy maradt egy bug a játékban, ami miatt nem lehet befejezni az első pályát.

Fogalmunk sincs, mennyivel lesz jobb a szénné égetett film egy kis sminktől, de nem hisszük, hogy a Macskák értékelése meredeken elindulna felfelé.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.