Spencer Elden menetrendszerűen előkerült.

Mi is írtunk róla, hogy egészen brutális kiadásban érkezik a boltokba novemberben a szeptember 24-én 30 évessé lett Nevermind album a Nirvanától, és ha azt gondoltad, hogy Spencer Elden, a borítón szereplő, azóta felnőtt, és látványosan szenvedő ember nem kerül elő, hogy megpróbáljon beleavatkozni, akkor ne ma kezdj el lottózni.

Spencer, aki nemrég azzal került elő, hogy beperelt mindenkit, akinek csak köze volt a borítóhoz, hiszen a fotó állítása szerint el nem múló traumákat okozott neki, most megint bele akar nyúlni az ikonikus fotóba. Ezúttal nem pénzt akar (dehogynem), hanem azt, hogy a csecsemőfütyit retusálják le róla, mert ez szerinte továbbra is gyermekpornográfia.

Spencert egyébként annyira megreccsentette, és el nem múló traumákat okozott neki a kép, hogy többször is újrafotóztatta magát a víz alatt, legutóbb a fotós kérésére nem lett tök meztelen a kép, Spencer ugyanis nagy traumájában újra vízben lebegő pöccsel szerette volna látni magát, de azóta már elmúlt.

T.R.A.U.M.A.

Nem tudom, miért van olyan érzésem, hogy egy bizonyos összegért hajlandó lesz továbbra is el nem múló traumákat okozni magának, a lemez pedig a régi borítóval kerül majd boltokba novemberben.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában