Itt tart a világ. Megértünk a pusztulásra.

Végül is tarthatna az emberiség már igazán brutálisan haladó szinten. Az internetnek hála minden információhoz hozzájuthatunk, akár felismerhette volna mindenki, hogy a mentális egészség sokkal fontosabb mindennél. De nem.

Ezt bizonyítja Spencer Elden esete is, akit a világ csak onnan ismer, hogy ő volt a pucér baba a Nirvana Nevermindjának borítójáról. Eddig nem tűnt úgy, hogy olyan nagy baja lenne ezzel, magára tetováltatta a Nevermind szót is, néha pedig újrafotózta magát a vízben, és azt nyilatkozgatta, milyen sokat jelent neki ez a fotó. Egészen eddig nem jutott eszébe, hogy hoppá, hát az ott akár lehetne gyerekpornó is, úgyhogy perelni kellene, aztán fürödni a lóvéban.

Spencer beperelte hát most a Nirvana még élő tagjait, plusz a kép készítőjét, és kb. mindenkit, aki a környékén volt a fotózáskor, mert – és most tessék figyelni erősen – a fotó tartós károkat okozott neki. Ráadásul hivatalos szerződés nélkül készült a kép, ami tény, hiszen Spencer szülei, a fotós, Kirk Weddle barátai 200 dollárért egyeztek bele csak úgy puszira, hogy lefotózzák egy borítóra a csemetéjüket egy szál pöcsben, miközben látszólag egy egydolláros után úszik. Ez pedig gyermekpornó, bárki láthatja.

A kép állítása szerint komoly károkat okozott neki az életvitelében, ami azért is necces, mert 2016-ban Spencer még a lemez 25. évfordulójára újrafotózta magát a vízben, és csak azért nem lett a fotó meztelen, mert maga a fotós nem akarta.

A Nevermind most lesz 30 éves, kitalálhatott volna valami szebb megemlékezést is ahelyett, hogy meg akar gazdagodni.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában