30 éves a Predator 2. A rendezője pedig olyan infókkal szolgált, amiktől kitágult pupillákkal bámulunk magunk elé.

Stephen Hopkins, a Predator 2 rendezője mesélte, hogy majdnem nagyon másképp alakult a folytatás sorsa. Steven Seagal ugyanis minden erővel azon volt, hogy megküzdhessen a Ragadozóval. Annyira, hogy le is ültek Hopkinsszal beszélgetni a moziról, de a találkozó nem sült el túl jól.

A rendező azt mesélte, hogy Seagal nem egyszerű figura, elég bizarr a gondolkodása, így nagyjából az történt, hogy míg Seagal dobálta be az őrültebbnél őrültebb ötleteit, Hopkins megpróbálta lebeszélni arról, hogy benne akarjon lenni a filmben. A finom színészi játékok abszolút királya ugyanis annak ellenére, hogy a film egy teljesen hétköznapi embert akart a középpontba állítani, ugyanolyan kőkemény hős akart lenni, mint amilyen mindig.

Hopkins azt is elmesélte, hogy amikor nála járt, megsérült a keze, mire Seagal bevitte egy szobába, amelynek a falai fegyverekkel voltak telepakolva. Elmesélte neki, hogy a Predator 2-ben egy olyan pszichológust akar játszani, aki a CIA-nél dolgozik, és fegyvere van. Nem igazán hatotta meg, hogy a forgatókönyv nem ebbe az irányba menne. Nagyon-nagyon próbálta meggyőzni a rendezőt, akit végül úgy engedett el, hogy átölelte, majd közölte vele, hogy mindenképpen el kell látogatnia Santa Barbarába, ahol van egy farmja, azon a farmon pedig egy gránátvető, amivel lehet lövöldözni, szóval elmehetnének, és robbantgathatnának naphosszat. Ez viszont nem történt meg. Ahogy a film sem. Nem biztos, hogy baj.

És ezt olvastad már?
Ray Fisher most már igazán elkezdhetne színészkedni igazságosztás helyett