Interjú készült az Ace Ventura-franchise filmes jogaival rendelkező Morgan Creek egyik fejesével, aki csúnyán elszólta magát. Köcsögöm széken!

Pedig az interjúnak egyáltalán nem az volt a célja, hogy felderítsék, mi a stúdió terve Ace Venturával, csak szóba került a karakter, mire a Morgan Creek emberének megindult az agya.

És aztán a bombahír:

Ennek az őszinteség-cunaminak valószínűleg nem örülhettek páran, az interjúból ugyanis utólag kihúzták ezt a sort, de azt mindannyian tudjuk, hogy ami egyszer felkerült az internetekre, azt soha a büdös életben nem lehet onnan teljesen kiradírozni.

A hírt természetesen már az egész filmes online sajtó lehozta, és most már mindenki tényként kezeli, hogy az Amazon pénzt tolt a projektbe. A Sonic íróinak érintettsége okán sem kell röhögni, hiszen a kék sündisznó első filmes jelenése egész jól sikerült, és mivel a 85 millió dolláros büdzséből világszinten közel 320 milliót csinált, ezért még sikeresnek is nevezhető. Nem csoda, hogy annak is készül már a második része.

Egy ideje már pletykálták, hogy a Jim Carrey tolmácsolásában világsikerűvé vált állati nyomozoo visszatér a vásznakra. A fejlemények tükrében erről most már nemcsak sugdolózva szabad beszélni.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.