A Netflix a legutóbbi üzleti jelentésének hatására mélyrepülésbe kezdett, és nem úgy tűnik, hogy a cég a hamarosan érkező olcsósított, reklámokkal felturbózott előfizetési csomagjával ki fog kapaszkodni a gödörből.

És persze egy fecske biztosan nem csinál nyarat, de a Russo tesók filmjének első kedvcsinálója azért mindenképp a kedvezőbb jelek közé sorolható. Mert igen, a Netflix az elmúlt években tényleg szórta a pénzt, kitermelve egy rakás szemetet, de azért olykor sikerül nekik jó helyre átcsoportosítani egy-egy nagyobb összeget.

Az Amerika Kapitány-mozikkal és a két legutóbbi Bosszúállók-filmmel igazi akcióarmageddont elszabadító Russo testvérek például egészen jövedelmező befektetésnek tűnnek, és A szürke ember első trailere is mindenképp arról tanúskodik, hogy a két direktor nagyon ért ahhoz, hogyan kell feltolni a nézők pulzusát. Ryan Gosling és a fura bajusszal pusztító Chris Evans feszül egymásnak ebben a szédítő akcióthrillerben.

A film július 22-én kerül fel a Netflix kínálatába, és ha másért nem is, ezért egészen biztosan várni fognak még páran az előfizetés visszamondásával.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Milyen problémákkal küszködnek a túl nagy pénisszel élők? – ebből a dokumentumfilmből kiderül