Szolgálnak, védenek, nyomoznak, mi pedig áldjuk az eget, hogy nézhetjük őket a tévében. Bemutatunk tíz olyan mindig nyomozásra kész nőt, akikért akár le is tartóztatatnák magunkat.

Robin Tunney

Sorozat:  A mentalista

Szerep: Teresa Lisbon

Teresa rendületlenül nyomoz Patrick mellett, mi pedig nem győzzük hangsúlyozni, mennyire jól teszi ezt. Mármint nem csak a nyomozást, hanem azt is, hogy a szemünk előtt van, ráadásul azt a tényt is könnyen bocsátjuk meg neki, hogy gyakorlatilag majdnem minden filmjében levetkőzött. Aki nem hiszi, járjon utána!

Cote De Pablo

Sorozat: N.C.I.S.

Szerep: Ziva David

A chilei szépség sorozatba vétele igencsak jó döntés volt, bár az NCIS minőségével az ő érkezéséig sem voltak nagy problémák, csak hát éppen az optikai tuning mindig jól jön. Cote nem csak hogy istenien néz ki, még jó színésznő is, és még az énekléssel is jó barátságot ápol. Főzni vajon tud-e?

Poppy Montgomery

Fotó: Maxim

Sorozat: Felejthetetlen/Nyomtalanul

Szerep: Carrie Wells/Samantha Spade

Bár már a vörös csajokról szóló összeállításunkban is méltattuk Poppy fantasztikus adottságait, most kénytelenek vagyunk újra elővenni, hiszen az isten is nyomozónak teremtette, először a Nyomtalanul-ban szőkén, majd a Felejthetetlen-ben a címhez hasonlóan felejthetetlenül alakította, sőt, alakítja mai napig is az igazság bajnokát. Mindegy a hajszín. A lényeg ugyanaz.

Kathryn Morris

Fotó: FHM

Sorozat: Döglött akták

Szerep: Lilly Rush

Egy szépséges szőke, aki bármennyire is hihetetlen, de már a 43. életévét tapossa. Lazán letagadhatna belőle egy tízest. Kathryn nem tűnik túl állatinak, de a 2010-es FHM fotóit elnézve azért van benne dög. Bőven.

Shanna Moakler

Sorozat: Pacific Blue

Szerep: Monica Harper

A bringás rendőrös sorozat kapcsán sajnos nem tudjuk nem leütni a magas labdát, Shannát bizony azzal a bizonyos lopott biciklivel kell, hogy azonosítsuk. Bár a lopásról nyilván szó sem lehet, az egykori nyuszilányt azért örömmel néztük az egyébként erősen közepes sorozatban.

Carla Gugino

Sorozat: Karen Sisco – Mint a kámfor

Szerep: Karen Sisco

Carla még 41 évesen is annyira szexi, hogy arra szavak sincsenek, és mindig is kifejezetten jól állt neki a kemény csaj szerep. Gondoljunk csak Karen Siscó-ra, vagy a Kaliforgia ügyvédnőjére – igazából mindegy is, mit csinál, mindig öröm a férfiszemnek, ha feltűnik a színen.

Paula Garcés

Sorozat: Kemény zsaruk

Szerep: Tina Hanlon

Mondjuk már maga a Kemény zsaruk címe is indokolna egy hasonló című pornóverziót, melyben teljes nyugalommal szerepelhetne a szépséges Paula. Ha az újraértelmezés sosem készül el, akkor sincs nagy probléma, a The Shield-ben is láthattuk őt remek helyzetekben, sőt, a harmadik Harold és Kumar-filmben is villantott valamit idomaiból.

Sarah Shahi

Sorozat: Életfogytig zsaru

Szerep: Dani Reese

Azt hiszem, a magyar férfitársadalom kilencven százaléka el tudna képzelni egy életfogytiglani börtönbüntetést, ha a fehérneműs Sarah Shahival lenne egy cellába zárva. Illetve az is valószínűsíthető, hogy nem sokáig lennénk képesek menekülni egy így kinéző rendőr elől, mert csak ott motoszkálna bennünk a kíváncsiság, hogy mi történne a bilincs csuklónkra kattintása után.

Stana Katic

Sorozat: Castle

Szerep: Kate Beckett

Castle mellett érvényesülni igen nehéz, de a férfiszem számára érdektelenné válik a főszereplő, amint megjelenik a színen Kate Beckett, azaz Stana Katic. A színésznő nem az a buta fajta, több nyelven beszél folyékonyan, falja a könyveket, nyilatkozni is tud, tehát ha ne adj’ isten találkoznánk vele, akkor ne a legrosszabb szövegünkkel próbálkozzunk be nála. Bár ki tudja…

Jennifer Carpenter

Sorozat: Dexter

Szerep: Debra Morgan

Dexter tesója, avagy az életben az ex-felesége nem feltétlenül jó modorával lopta be magát a szívünkbe, Debra Morgan ugyanis kissé olyan, mint egy férfi, sőt, nagyon is olyan, mint egy férfi, viszont tud eszméletlenül szexi is lenni, csak hát éppen nem nagyon akaródzik neki.

Korábban már bemutattuk a tévésorozatok legjobb szőkéit, barnáit, vöröseit, MILF-eit és sci-fi csajait, sőt a régi tévészériák legjobb nőit is összeszedtük. Láttad már őket?

És ezt olvastad már?
Ott nem parkolhatsz! – A hét oltása és egyéb kellemetlenségek
További cikkeink a témában