Tíz nő, akik bármit keverhetnének, akkor is csak őket tudnánk bámulni. Pedig nem kevernek rosszul, de hát ki tud a zenére koncentrálni!

DJ Lisa Kensington (USA)

Lisa elég régóta dolgozik azért, hogy a legjobbak között tartsák számon, és lehetőleg ne csak a legjobb nők között, ha már lehet kategóriát választani. Rengeteg melóval és tanulással elérte, hogy a világ vezető női dj-i között feszíthessen, olyan nevekkel játszott már együtt, mint Paul Oakenfold vagy Tom Novy. Leborulunk nagysága előtt.

DJ Sam Cooke (Anglia)

Sam olyan csaj, akire szavak sincsenek. Modellként kezdte, majd rájött, hogy tulajdonképpen dj-zni is tud, mégpedig istenien. Már a világ legtöbb pontján kevert szettet. Az egyik vezető férfimagazin beválasztotta Anglia legjobb melleinek listájára. Nem láttuk a teljes felhozatalt, de egyetértően bólogatunk.

DJ Tenashar (Szingapúr)

Az ázsiai csoda, akinek mindegy, hogy lakossági dance, electro vagy progressive house, ő mindent beépít, az sem baj, ha nagyon lengén van közben öltözve. Tenashar nem gyenge játékos, 2013-ban 87. volt a DJ Mag száz legjobb dj-jének listáján. Vetkőzött már a Playboynak is, emellett a szakma is elismeri. Ilyen nincs, és mégis van.

DJ Amely (Ukrajna)

Az ukrán dj hölgy már honlapjának címében is fennen hirdeti szexiségét, ami azért történhetett meg, mert valóban megválasztották már a világ legszexisebb lemezmágusának 2013-ban, a képeit elnézve van sejtésünk, miért. Hívják is a világ minden pontjára játszani. Lehet, hogy sokakat már nem érdekelnek a mixei. Megértjük őket is.

DJ Colleen Shannon (USA)

És már megint egy nő, aki a világ legszexibb dj-je díjának nyertese. És ezt a választást is tökéletesen meg lehet érteni. Colleen is játszott már szinte mindenkivel, aki számít a szakmában, és nem felejtett el közben levetkőzni a Playboynak, az FHM-nek és a Maximnak sem.

Kellie Acreman (Anglia)

Anglia egyik vezető női dj-je. Pár éve turnézott Jessie J-vel, ő melegítette be a jónépet a főműsorra, korábban viszont egy ibizai klub rezidenseként is kevert. Vizuálra már nem volt szükség.

Charlotte Devaney (Anglia)

 

Ez a gyönyörűség mindent tud. A világ legtöbb pontján játszott már, de nem csak DJ-ként remek, táncosként is kifejezetten keresett, olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint a Basement Jaxx vagy a The Prodigy. Készített már klipet Snoop Dogg-gal is. Snoopot nyilván nem volt nehéz rávenni a közös melóra.

Mari Ferrari (Oroszország)

Hihetetlenül népszerű dj, akit nem csak idomai miatt szeretnek. Hatalmas rajongótábora van, járja is a világot ennek megfelelően rendesen. A Deepside Deejays-zel közös We Are Young-ja egész pofás partihimnusz lett.

Kim Lee (USA)

 

Kim régebben a DJ KimKat duóban nyomta, újabban viszont már egyedül kever. Olyan nevek segítettek nekik a befutásban, mint Apl De Ap a The Black Eyed Peasből, Diplo, Kanye West vagy Diddy. Kim például vetkőzött már fehérneműre az Esquire-nek is, de igazából nem egyedi az eset, modellként és dj-ként is megtesz mindent, hogy elégedett legyen a közönség.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A Fallout nagyszemű szépsége is vetkőzött már le a kamera előtt

A valóságban rögzített képsorokkal még ütősebb a Grand Theft Auto VI zseniális előzetese

További cikkeink a témában