Egy habzó szájú Karen állt bele a színészbe egy New York-i kávézóban, emberünk pedig képtelen volt megőrizni a hidegvérét. Emberileg teljesen érthető a sztori.

Az X-en terjed a videó, amit maga az esetet kamerázó, irtózatosan irritáló és arrogáns nő tett fel a közösségi oldalra, majd miután a Fox News is megosztotta a felvételt, már nem volt megállás.

Baldwin ugyebár 2021-ben azért került a címlapokra, mert a Rust című western forgatásán egy akkor még ismeretlen okból elsült kellékfegyverrel agyonlőtte a film egyik operatőrét. Az ezt követő nyomozás, majd bírósági büntetőper végül a produkció fegyvermesterének mulasztását állapította meg, vagyis Baldwint felmentették a felelősség alól, de az esetet a mai napig nem heverte ki sem ő, sem a karrierje, hiszen lépten-nyomon felemlegetik a tragédiát, valahányszor a színész kerül szóba.

Így tett az a nő is, aki valamiért feljogosítva érezte magát, hogy megrohamozza a sztárt egy New York-i kávézóban. A Karen azt kérte Baldwintól, hogy követeljen szabadságot Palesztinának, ám ezt a színész nem tette meg, mire zaklatója azonnal elkezdte provokálni azzal, hogy börtönbüntetés nélkül úszott meg egy gyilkosságot. Ezt követően a nő odáig ment, hogy kibaszott bűnözőnek nevezte a színészt.

Baldwin megpróbálta kitessékelni a nőt a kávézóból, de az nem tágított, mígnem emberünk nem bírta türtőztetni magát és kiverte a telefont a megvadult nő kezéből. Politikai nézetek ide vagy oda, ebben a méltatlan szituációban emberileg teljesen érthető, hogy Baldwin végül képtelen volt megőrizni a hidegvérét.

(Főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Tudod, melyik Szomszédok-szereplő mondta ezeket a mondatokat az epizódok végén? Próbáld ki a kvízben!

További cikkeink a témában