Oldtimerek és pankráció, táncmaraton és színházi sitcom, plusz egy rakás más program a következő hétre, nem csak Budapesten!

VI. Oldtimer Expo

Helyszín: Hungexpo B pavilon

Időpont: április 27-30.

Web: http://www.oldtimerexpo.hu

Új helyszín, kicsit későbbi dátum, de a filozófia megmarad: az Oldtimer Expo váltott, hogy megújulhasson. A Hungexpo csarnoka nagyobb területet biztosít kiállítóknak, nézőknek egyaránt, de a rendelkezésre álló szabadtéri területek is megnőttek, dolgozunk is rajta, hogy az interaktív programok még látványosabbak legyenek. Lesznek idén is évfordulók, jönnek klubok itthonról és külföldről, és hagyományosan nonprofit intézmények is bemutathatják munkáikat.

V. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

Helyszín: Agárd

Időpont: április 28. – május 1.

Web: http://velenceitofeszt.hu

Pálinka, koncertek, étel, ital, pálinka, várvédő csata és nem utolsósorban pálinka várja a kedves egybegyűlteket Agárdon.

III. Tánc Világnapi Maraton

Helyszín: Akvárium / MERLiN Színház

Időpont: április 29. (0-24h)

Web: http://www.facebook.com/events/226039637501758

Idén két helyszínen is járhatja a láb, vendégművészekkel, szinte minden táncstílust felvonultatva.

Kezdj el valami újat hétvége

Helyszín: Budapest, több helyszín

Időpont: április 28. – május 1.

Web: http://www.kezdjelvalamiujat.hu

Április 28. és május 1. között családi programok, koncertek, F1 versenyautók, Vodafone Belvárosi Nagydíj, élő online közvetítés és Jenson Button várnak rád.

Original Soundtrack – Avagy te mit nézel?

Helyszín: Bakelit

Időpont: április 25.

Web: http://www.bakelitstudio.hu

Miközben tipikus jelenetek játszódnak le - a mozi nézőterén, a film közben, előtte és utána - addig egy másik síkon alapvető lelki és társadalmi problémák kerülnek elő mozgással, filmzenékkel és prózai jelenetekkel. Sherlock Holmes, Kill Bill, Amerikai szépség, Mr. és Mrs. Smith, Bridget Jones, Csinibaba, Nevem senki és még számos film zenéjét jön segítségül, hogy megmutassa színházban, mit jelent a mozi a társulat számára.

Mediawave 2012

Helyszín: Komárom

Időpont: április 26-30.

Web: http://mwave.irq.hu

Már huszonkét éves a Mediawave, melyet ezúttal Komáromban rendeznek, a zsűriben Jirí Menzel, a programfüzetben ritkaságok, a színpadon pedig nem sűrűn látható zenekarok.

A teljes tizedik évad

Helyszín: Bárka Színház

Időpont: április 27. (premier)

Web: http://www.barka.hu

Sitcom a színházban, avagy egy kiégett anyuka egy fiatalokról szóló amerikai sorozat hatására lecseréli szürke életét egy másikra a Bárka színházban.

7. Széchenyi Futam - Alternatív Hajtású Járművek Versenye

Helyszín: Győr

Időpont: április 29.

Web: http://www.szechenyifutam.hu

Ha már ilyen drága a benzin, miért is ne versenyeznénk környezetkímélő járművekkel már hetedszerre is? A rendezvény mellesleg tehetséges ifjú tervezők jövőbe mutató találmányaira épül, és egyre több, egyre impozánsabb megoldást termel ki korunk legégetőbb problémájára.

HCW-Megszállás Pro-Wrestling Gála

Helyszín: R33

Időpont: április 28.

Web: http://www.hcw.hu

Profi Birkózás, alias Pro-Wrestling magyar földről. A HCW újraéleszti azt a sport-szórakoztatást, mely ugyan a 40-es években igen népszerű volt hazánkban, már ismét újdonságnak számít.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában