Mecsek Rallye, Alexandrov, sör- és borfesztiválok, plusz minden más, ami jó lesz a következő hét napban.

Főzdefeszt

Időpont: június 1-3.

Helyszín: Budapest, Mikszáth tér/Szabó Ervin tér

Web: http://www.fozdefeszt.hu

Újra itt a Főzdefeszt! 2012 június első hétvégéjét (júni 1-3) Józsefváros Önkormányzatának jóvoltából a Palotanegyed legszebb terein, a Mikszáth téren és a Szabó Ervin téren tölthetjük a legjobb hazai kézműves sörök kóstolgatásával.

Time for Wine

Időpont: május 31. – június 3.

Helyszín: Akvárium

Web: http://www.facebook.com/events/227910433991050

Május 31-én megnyílik az Erzsébet tér borbárja, amely egy belvárosi fesztivállal ünnepli debütálását. A Time for Wine rendezvényen 23 kiállító, köztük neves borkészítők és feltörekvő borászok várják a hozzáértő közönséget és a lelkes kóstolókat. A szakemberek, pincetulajdonosok, így Bock József vagy Csutorás Ferenc személyes jelenlétükkel tisztelik meg a vendégeket. Az Akvárium felső részén igényes bor- és ételkínálat, kóstolási lehetőség és akusztikus zene várja a látogatókat.

Hangra Banda! Jótékonysági Fesztivál

Időpont: június 2.

Helyszín: Akvárium

Web: http://www.hangrabanda.hu

2012. június 2-án Hangra banda címmel nagyszabású jótékonysági fesztiválnak ad otthont a budapesti Akvárium Klub (a korábbi Gödör). Déltől családi programokkal várják az érdeklődőket, este pedig hét, a fiatalok körében népszerű rock és underground zenekar ad koncertet. A teljes bevételt rászoruló gyermekek táboroztatására fordítják. Fellép többek között a Supernem, az Anna and the Barbies, a K2 és DJ Dominique.

Budavári Libamáj Fesztivál

Időpont: június 1-3.

Helyszín: Budai Vár

Web: http://www.libamajfesztival.hu

Egy hétvégére most bárki királynak érezheti magát a Budai Várban, ahol június 1-3. között kerül megrendezésre a Budavári Libamájfesztivál, amelynek díszvendége idén a Tokaji borrégió lesz. A hagyományos és az újragondolt receptek alapján készült magyar libamáj ételeket most Tokaji borokkal és egyéb magyar ínyencségekkel kóstolhatjátok együtt, elérhető áron. A fesztiváli hangulatról minden nap élő koncertek, táncbemutatók, hagyományőrző játékok és gyerekprogramok gondoskodnak.

III. Belga Sörfesztivál

Időpont: június 1-3.

Helyszín: Budapest, Vajdahunyadvár

Web: http://www.facebook.com/belgasor

Nem kevesebb, mint 24 belga sörfőzde, több mint 100 féle sör, ebből 30-at csapolva is megkóstolhatsz. A jegyedhez 2500 Ft-ért három pohár, 3500 Ft-ért viszont 5 pohár jár neked az isteni nedűből.

46. Mecsek Rallye

Időpont: június 1-2.

Helyszín: Pécs

Web: http://2012.mecsekrallye.hu

Sebesség a Mecsekben, avagy negyvenhatodszor is felbőgnek az egyáltalán nem hibrid motorok, hogy megmérkőzzenek egymással, és ámulatba ejtsenek minket.

Alexandrov

Időpont: június 5.

Helyszín: Budapest Aréna

Web: http://www.budapestarena.hu

Az Alexandrov 1928-as megalakulása óta terjeszti a zenén keresztül a Vörös Hadsereg életérzését, erejét és annak minden jellegzetességét. Az együttes exkluzív koncertjei jól mutatják, hogy a kommunizmus bukása közel sem elég ahhoz, hogy az egykori Vörös Hadsereg kórusa világhírűvé váljon. Amellett, hogy az Alexandrov a jelenlegi orosz vezetés egyik kedvence, az együttes vatikáni koncertje után anno elnyerte II. János Pál pápa tetszését és áldását is. Sőt az Alexandrov beteljesítette az egykori kommunista vezetés álmát, hiszen bevette a nyugat legféltettebb erődjét, a brüsszeli NATO központot is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában